Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2012

which one?

Just found it via gOOgling..
 which one ?
save the answer... and think...
Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Aku Mahu Jadik Manusia Berkualiti

Assalamualaikum ya alls....
OK..... dah amat lama jugak aku tak updatekan blog aku ni.
nasib baik takder yang unfollow kan... hahahhaha....
ok.....
nak cerita .........
tanpa segan dan silu.... nak umumkan walaupun korung memang leh agak bila pandang gambar aku..
aku ni makhluk Obes... ataupun nama popular nya Gemuk... Bulat, Boyot, Besar,Cute ntah ape ape lagi la panggilan untuk orang macam aku....
tapi aku tak pernah nak hambik kesah sangat pun.... lantak la korunk nak cakap ape. aku punya badan aku punya suka.
selfish giler kan bunyik dia.... hahahhahahaha
betul la kata orang.... Obese guys... they are the happiest person alive.

tapi.... la ni....
la ni .... baru sebulan...........
aku sedar sikit... sedar la SANGAT...!!.....
yang aku gemuk ni.. bukan sebab orang lain... bukan sebab nak tunjuk ego ke hapa....
sebab aku juga.... makan tak hengat dunia.....

so.... aku dah pasang azam baru....
aku akan turunkn berat badan aku towards normal....

jangan nak reka cerita....
bukan pasal a…