Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013
aku nak panggung wayang.......... Tapi di sini tak ada panggung wayang maka terpaksa menunggu DVD cetak rompak atau download haram kat tenet bunyi cam aku ni jahil kan banyak benda yang boleh diidam panggung wayang juga yang dipinta ok.. aku insaf balik. tapi .... kalau wayang tu ada hidupku jadi lebih ceria k bye

* entri ni tak ada kaitan dengan musim pilihanraya

Obese Boy Story #2 : Tips Mau Buang Lemak

Salam ya alls....
my last two entri.... de la sy kasi tunjuk itu gambar sy yang versi dahulu... dan versi sekarang
and the proses mengambil masa lebih kurang 10 bulan +- la kan.....

diatas permintaan ..... jua rasa mahu berkongsi
* macam la ramai yang minta kan... haahaha

apa yang saya buat?

1st ......
benda yang paling senang disebut tetapi sangat susah untuk dibuat....
set your mind.......
or dalam bahasa mudah.... set your goal.

sy berazam dan ubah cara saya berfikir
i want to be a norm guy with a norm weight within a year....

then baru bleh buat benda lain.......

actually ade banyak cara...
bergantung kepada anda semua nak guna cara mana
ada orang suka bergantung harap pada ubat....
tapi percayalah ... ubatan tu semua bukan jalannya.... ubat hanya membantu anda menguatkan semangat anda....
boleh bagitahu saya apa produk kurus yang tidak datang bersama plan pemakanan?
tak ada bukan.... ubat tu hanya supplement untuk membuat anda kenyang....
i've tried it already.... tak mau seb…
Finally i found u
am solitario no more

i hope this is not just a dream
to tired of dreaming
TQ
^_^

Melatah melatah melatah

Ohayƍgozaimasu
jangan risau... takder gwiyomi
kalau aku buat ... confirm semua muntah 3 layer
saje nak bajet cute pepagi buta ni ala - ala anime kunun mata boolat boolat, putih kepuk kepuk walhal langsung tak cute pipi ku je tembam boolat boolat..

Pakar percaya latah adalah satu kebiasaan yang kaitan rapat dengan fungsi sistem saraf pusat, psikologi dan sosiol.

itu sikit info pasal apa itu latah / melatah

ceritanya.....
everytime aku rapat dengan seseorang makhluk yang dinamakan wanita atau kaum hawa
kawan-kawan aku pasti melatah ntah ape - ape
komen status aku pelik-pelik
tweet - tweet pun hadir yang ganjil - ganjil
aaarrrgggghhhhhhh
sangat tak best....

persoalannya...
why it is happen?
Aku tak layak ke ade teman wanita?
atau mengkome excited over?
iya .... aku sedar siapa aku......

orang kata orang latah ni penceria suasana
cerialah sangat !!

memang tak best...
and situasi tu sangatla tidak membantu apa-apa
sangat tak cool

* maaf entri ni sekadar meluah rasa membuku

Obese Boy Story

Pejam Celik....
Pejam celik balik
its nearly a year.....
seingatku ku start memula memasang impian nak capai BMI ideal
bulan Rejab last year
Rejab dah tak lama....
From 130+kg now 94kg
walaupun masih tak capai BMI normal
tapi aku tetap bangga dengan diri sendiri







Cerita Basi di Perhentian

last two week ago....
as u all know.... i kan nak runaway ke pulau
so sampailah ke Pulau Perhentian....
macam takder pulau lain je aku nak pegi...
tapi dah itu yang dekat dan best...

time tu cuaca amat panas
maka timbullah segala spekulasi tentang aku and the gang
what the hell poe pulau time kemarau terik
aku jawab senang
ko nak pegi time hujan tengkujuh ke?
ade beran naik boat?
pulau pun tutup musim gitu bro

aku pegi tak lama
3 hari 2 malam
stendard period of time la kan

ni nak bagi sikit jerp tips

1. bawaklah sun block .. kalau tak mau hitam mcm aku.. siap gelupas gelupas kulit muka ngan tangan

itu jerp tips... hahahaha sikit jerp kan? sikit amat....

nah... tengoklah gambar dibawah agar anda semua pun rasa nak pergi
tak perlu berbelanja besar and having fun kat sana
serius.... bila jejak kaki kat pulau.... semua beban dalam kepala tinggal kat jeti
tenang jerk....







ABPBH 2012
ramai duk ngata mahupun memohon pada kerajaan agar diwujudkan
Bantuan Kain 1 Malaysia (BK1M)
dengar cerita begitulah
Nasib baik aku dipelihara dari menonton
kalau tak ngan aku aku pun suka lompat2 nengok
* itu petanda aku seorang lelaki dan bukan gay


Hari kembali ke dunia nyata Nota bertampal-tampal dimeja Mahu menampor ajo rasa Rindu air biru turquoise *~* kerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjaker…

Today

Hari ini hari Khamis... Sekian.Harap Maklum

* Baru tahu berita pasal Kelantan after dark
hermp.... kenapa aku yang bujang tak pernah tahu?
tambah misi kecil untuk mencari dimanakah lokasinya.

* tak payah nak pikir songsang la..... aku bukan lapar sangat... sekadar ingin tahu kesahihan berita yang memang selalu menganak tirikan negeri ku ni... kalau rasa loya ... sila la muntah... padan muka

tapi esok misi melarikan diri bermula........ peace

selamat bergumbira untuk diri sendiri
epi harap epi happy

“I'm tired of living unable to love anyone. I don't have a single friend - not one. And, worst of all, I can't even love myself. Why is that? Why can't i love myself? It's because I can't love anyone else. A person learns how to love himself through the simple acts of loving and being loved by someone else. Do you understand what i am saying? A person who is incapable of loving another cannot properly love himself.”
― Haruki Murakami, 1Q84
Sarah oo sarah
gadis spy yang buat apa saja utk kekasihnya tetapi amat susah utk meluahkannya....what more can u expect from a spy gurl...
itu seksi teruk OK...its more than words