Skip to main content

Cerita Basi di Perhentian

last two week ago....
as u all know.... i kan nak runaway ke pulau
so sampailah ke Pulau Perhentian....
macam takder pulau lain je aku nak pegi...
tapi dah itu yang dekat dan best...

time tu cuaca amat panas
maka timbullah segala spekulasi tentang aku and the gang
what the hell poe pulau time kemarau terik
aku jawab senang
ko nak pegi time hujan tengkujuh ke?
ade beran naik boat?
pulau pun tutup musim gitu bro

aku pegi tak lama
3 hari 2 malam
stendard period of time la kan

ni nak bagi sikit jerp tips

1. bawaklah sun block .. kalau tak mau hitam mcm aku.. siap gelupas gelupas kulit muka ngan tangan

itu jerp tips... hahahaha sikit jerp kan? sikit amat....

nah... tengoklah gambar dibawah agar anda semua pun rasa nak pergi
tak perlu berbelanja besar and having fun kat sana
serius.... bila jejak kaki kat pulau.... semua beban dalam kepala tinggal kat jeti
tenang jerk....

boat man tak bertauliah




Sebab dah banyak kali snorkel area perhentian ... kami snorkel area Redang ... cantik woo Harga snorkel dari Perhentian ke Redang RM80 seorang


Comments

Ecah Mashuri said…
perghh..ak lamo dh ngidam nak mari sini.hhehehe..harap2 buleh la gi time honeymoon..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<