Skip to main content

Melatah melatah melatah


Ohayōgozaimasu
jangan risau... takder gwiyomi
kalau aku buat ... confirm semua muntah 3 layer
saje nak bajet cute pepagi buta ni ala - ala anime kunun mata boolat boolat, putih kepuk kepuk walhal langsung tak cute pipi ku je tembam boolat boolat..

Pakar percaya latah adalah satu kebiasaan yang kaitan rapat dengan fungsi sistem saraf pusat, psikologi dan sosiol.

itu sikit info pasal apa itu latah / melatah

ceritanya.....
everytime aku rapat dengan seseorang makhluk yang dinamakan wanita atau kaum hawa
kawan-kawan aku pasti melatah ntah ape - ape
komen status aku pelik-pelik
tweet - tweet pun hadir yang ganjil - ganjil
aaarrrgggghhhhhhh
sangat tak best....

persoalannya...
why it is happen?
Aku tak layak ke ade teman wanita?
atau mengkome excited over?
iya .... aku sedar siapa aku......

orang kata orang latah ni penceria suasana
cerialah sangat !!

memang tak best...
and situasi tu sangatla tidak membantu apa-apa
sangat tak cool

* maaf entri ni sekadar meluah rasa membuku

Comments

auwwwwwcchh.. what hepen pepagi ni?? cool bebeh. don layan orang begitu too much. take it easy mizi as usual okeh. cer bikin gwiyomi skali pepagi ni depan dorang2 tu. hikk.. actually dorang kenot bikin macam yg kamu bikin. kawan rapat ngan ladies. nk bagi diri sdiri nmpk cool, dorang kasi mlatah je la kt kamu.
(ai dah tamah ajinomoto tu kat ayat tu. dh sedap sket kenn. bahahahhaha)
hewhew..tp comel kot org melatah ni.tp kkdg kesian die nak kurgkan latah pon xboleh sebab selalu kene usik,saba je lah jemahhh
ammelia yusoff said…
alolo..luahan perasaan iye. haha
Tinta Lana said…
Salam.

Chepi, mayb they're jelez with u?

Sebab diorg tak rapat ngan mana2 perempuan, tu diorg bengang kot,hahaha

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…