Skip to main content

Melatah melatah melatah


Ohayōgozaimasu
jangan risau... takder gwiyomi
kalau aku buat ... confirm semua muntah 3 layer
saje nak bajet cute pepagi buta ni ala - ala anime kunun mata boolat boolat, putih kepuk kepuk walhal langsung tak cute pipi ku je tembam boolat boolat..

Pakar percaya latah adalah satu kebiasaan yang kaitan rapat dengan fungsi sistem saraf pusat, psikologi dan sosiol.

itu sikit info pasal apa itu latah / melatah

ceritanya.....
everytime aku rapat dengan seseorang makhluk yang dinamakan wanita atau kaum hawa
kawan-kawan aku pasti melatah ntah ape - ape
komen status aku pelik-pelik
tweet - tweet pun hadir yang ganjil - ganjil
aaarrrgggghhhhhhh
sangat tak best....

persoalannya...
why it is happen?
Aku tak layak ke ade teman wanita?
atau mengkome excited over?
iya .... aku sedar siapa aku......

orang kata orang latah ni penceria suasana
cerialah sangat !!

memang tak best...
and situasi tu sangatla tidak membantu apa-apa
sangat tak cool

* maaf entri ni sekadar meluah rasa membuku

Comments

auwwwwwcchh.. what hepen pepagi ni?? cool bebeh. don layan orang begitu too much. take it easy mizi as usual okeh. cer bikin gwiyomi skali pepagi ni depan dorang2 tu. hikk.. actually dorang kenot bikin macam yg kamu bikin. kawan rapat ngan ladies. nk bagi diri sdiri nmpk cool, dorang kasi mlatah je la kt kamu.
(ai dah tamah ajinomoto tu kat ayat tu. dh sedap sket kenn. bahahahhaha)
hewhew..tp comel kot org melatah ni.tp kkdg kesian die nak kurgkan latah pon xboleh sebab selalu kene usik,saba je lah jemahhh
ammelia yusoff said…
alolo..luahan perasaan iye. haha
Tinta Lana said…
Salam.

Chepi, mayb they're jelez with u?

Sebab diorg tak rapat ngan mana2 perempuan, tu diorg bengang kot,hahaha

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan