Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2012

cuti time nyer ceritera

Musim cuti
ku pun nak cuti
Memonteng segala class dengan harapan hidup menjadi senang lenang
sudahnya tergolek keboringan dirumah yang sememangnya sunyi keamanan tu
diancam pula soklan dan pencarian rakan seClass
soklan klakar... siapa yang menjadi insan malang itu?
mentang la cuti, aku monteng class, suka hati buat kesimpulan aku menggatal merisik menyarung cincin di jari la yer...
28 Ong punya number maa ....
jangan memperkotak-katikkan number itu....tak perlu ok... tak perlu.....



Harini kerja, esok cuti lagi....
cuti ape? Tahun Baru la brade....
Awal Muharam
SaLaM MaAL HiJRaH
so dikesempatan ni.... aku nak mintak maap la atas segala salah dan silapku kat kalian semua.
tahun depan kita bukak buku baru K... buat dosa lagi... :)
hahahaha.. ok itu gurau
semoga tahun baru ni membawa cahaya baru buat kita semua... amin.

(Insaf... epi ...insaf.... tolonglaa.. tak cool pun ko stay gitu...)
Dillema...
Jemputan ke Penang sangat penting untuk dipenuhi
Drive alone or go with friends
Jalan yang dipilih tak mengujakan, langsung tak...
keje dan cuti dah jadi beban
Jelas lone ranger bukan sesuatu yang menyedihkan
ia sangat lebih menyenangkan
Damn...
i have to say this.
i love to be alone




























sorry.
aku lepaskan rasa terbuku bertongkol dalam hati.