Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2011

CONTEST BEST HEADER EVER!!!

bila lama tak jenguk blog ni....... rasa gatal nak join contest. jom join contest ni. mana la tahu de rezeki. sambil kita berkenal kenallan sambil join contest. OK what !!!
caranya mudah jerk... follow jerk. i folllloooowwww........... auuww  hahahahhahah

1. Buat entry yang bertajuk: CONTEST  BEST HEADER EVER!!!
seperti arahan 
2. Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang
ini dia tekan sini lau nak join ek....
3. Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..(di bawah banner blog ni)
tu dia
4. Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog ni=D dah follow  5. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini .. TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER ! dah tinggal 
Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Sawang Sawang banyak

Giler lama aku biarkan blog aku ni.dah bersawang berhabuk dah ni.
orang ada blog... engkau nak ada juga.taknak kalah lah konon.
tapi sekarang ko tengok.... apa dah jadik.
em..... sorry la.... bukan taknak update. bukan taknak masukkan entri entri baru.
tapi dari bulan Mei sampai la minggu lepas.kehidupan aku macam berkecamuk sikit.
tugasan bertimbun.saban minggu ada aje kerja yang aku harus buat dengan teliti,tepat jua jitu.
almaklumla..... bos bos aku semuanya perempuan. so agak cerewet la.
bukan ke best kalau dapat bos lelaki.
walau sedikit garang,... tapi boleh je bertolak ansur.simple dan janji siap and berjalan lancar.
aku rasa kebanyakan bos lelaki macam tu jer.
tapi tak semua.ada juga bos lelaki yang agak agak tak berapa nak center.senget juga. hahaha.
apa apa pun aku happy... sebab minggu ni aku dah tak sebusy biasa.sempat la otak aku nak pikir2 ayat, dan mencurah kata kat sini.
hujung minggu lalu.... aku melabuhkan tirai kesibukan ku dengan trip ku ke Perhentian Island.
Sanga…

Untuk Abah-Abah Sedunia

Terbaca satu artikel yang ditulis oleh Ustaz Hasrizal berkenaan Abah.my
Sangat menarik minatku. Betul kata beliau.
Terdapat banyak agensi,kementerian, NGOs kumpulan sokongan dan macam2 lagilah untuk wanita.
tetapi untuk kaum bapa..enggak ada seh.
Kami kaum lelaki, Kaum pemimpin rumah tangga yang menggalas tangungjawab yang besar, dengan cabaran dunia kini yang hebat.Kami juga memerlukan sokongan,bantuan, motivasi,tunjuk ajar,tips dan sebagainya.
Satu inisiatif sangat baik. Syabas buat Ustaz.



Dia memberi hanya apa yang diperlukan