Skip to main content

CONTEST BEST HEADER EVER!!!

bila lama tak jenguk blog ni.......
rasa gatal nak join contest.
jom join contest ni.
mana la tahu de rezeki.
sambil kita berkenal kenallan
sambil join contest. OK what !!!

caranya mudah jerk... follow jerk. i folllloooowwww........... auuww 
hahahahhahah


1. Buat entry yang bertajuk: CONTEST  BEST HEADER EVER!!!

seperti arahan 

2. Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang

ini dia
 

3. Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..(di bawah banner blog ni)

tu dia

4. Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog ni=D
dah follow 
5. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini ..  TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER !
dah tinggal 

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.