Skip to main content

cuti time nyer ceritera

Musim cuti
ku pun nak cuti
Memonteng segala class dengan harapan hidup menjadi senang lenang
sudahnya tergolek keboringan dirumah yang sememangnya sunyi keamanan tu
diancam pula soklan dan pencarian rakan seClass
soklan klakar... siapa yang menjadi insan malang itu?
mentang la cuti, aku monteng class, suka hati buat kesimpulan aku menggatal merisik menyarung cincin di jari la yer...
28 Ong punya number maa ....
jangan memperkotak-katikkan number itu....tak perlu ok... tak perlu.....



Harini kerja, esok cuti lagi....
cuti ape? Tahun Baru la brade....
Awal Muharam
SaLaM MaAL HiJRaH
so dikesempatan ni.... aku nak mintak maap la atas segala salah dan silapku kat kalian semua.
tahun depan kita bukak buku baru K... buat dosa lagi... :)
hahahaha.. ok itu gurau
semoga tahun baru ni membawa cahaya baru buat kita semua... amin.

(Insaf... epi ...insaf.... tolonglaa.. tak cool pun ko stay gitu...)

Comments

hengatkan mau citer tang ektibiti cuti2 kamu.haishhhh...slamat sambung cuti esok hari.

Slamat menyambut tahun baru Maal Hijrah. (suro time!!)
che'pi said…
hehehe... itu untuk next entri... simpan sampai abis cuti huhuu... yeay.. sughro time yeah babe....
alexayussida said…
bestlaa dpt gak cuti..kami raya aji pon xdapek cuti apth lg muharam..huu
Tinta Lana said…
Assalammualaikum.

Oh chepi..14hb punya entry.

Ko sihat chepi? Maaf ya, lama dan lambat jenguk. Dah jadi wanita bekerjaya,camnilerr.. *sila muntah ijau dgn ayat tu,hahahaha*

Pa pun, elakkan monteng kelas ea.. ingatlah yg tak dpt pluang blaja tp teringin sgt nak blaja.. :)

dah mcm mak mak plak ak ckp camni,heh3 >.<
Tinta Lana said…
Assalammualaikum.

Lama tak update chepi..sihat ke ni? :)

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…