Skip to main content
Hari kembali ke dunia nyata
Nota bertampal-tampal dimeja
Mahu menampor ajo rasa
Rindu air biru turquoise
*~*
kerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerjakerja

Comments

miahahaha...benti merungut skrang..jeles ai kenot feel air biru tekois itu..sila lapangkan minda,hadapi dan bikin kerja anda dgn senyum paling manis.pergggghhhh!! (tapi dlm ati kelat jep ek. ahahaha)
che'pi said…
hehehehe.... tengah sengeh panjang ni kak kelip2 ..... :P

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.