Skip to main content

Obese Boy Story

Pejam Celik....
Pejam celik balik
its nearly a year.....
seingatku ku start memula memasang impian nak capai BMI ideal
bulan Rejab last year
Rejab dah tak lama....
From 130+kg now 94kg
walaupun masih tak capai BMI normal
tapi aku tetap bangga dengan diri sendiri


10 bulan lalu
La Ni La





Comments

thumb up. (satu ibu jari lagi bila dah capai ur ideal BMI).
nak kurangkan 36kg tu pon bokan mudah kenn.. u kenduit. chayokkkk!!!! (pusing2 pom2 bulat2 kaler pepel+biru. nyelit jugek biru ek :P )
wisata outbound said…
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
che'pi said…
kelipkelipchumel .... TQ... tp a bit kuciwa juga.... apa pun.. langkah mesti terus :) good luck to U too lah... hari2 sy pakai pepel... hahahah
ehehee...kite pon tetiap ari tengok pepel.
Rozuan Ismail said…
wah, byk turun. apa rahsianya
che'pi said…
so so je turunnya PCB .... follow kevin zahri ... hikhik...
:: aJa :: said…
epi, try wi rahsia kurus ko tok laki ambo etep!!!haha
ehh tahniahhhh,satu pencapaian yg membanggakan okeyy.apakah rahshia anda?
Tinta Lana said…
Chepiii.. tahniah!! ^_^

Chepi buat mcmna. Can u share?

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<