Skip to main content

Mr. Cook

Assalamualaikum...
sesiapa baca sila jawab salam... dosa x jawab tau... hehehhee
herm....
mr cook... bukan nak citer pasal sy ni pandai masak or ape...
itu nama kedai yer ya alls....
dah lama tingin nak gi makan kedai tu.....
last last dapat gak peluang bila de member baik ku call daku dan ngajak makan western katanya....
lalu timbullah idea nak kesana....
HHhehheh... elok la tu... entri yang sebelum ni... citer bab jogging la hape la...
nak kuruskan badan....
alik alik citer bab makan plop... memang TerBAek...!! (boboboi..pinjam ayat jap)
citer pun citer basi dua tiga hari... hhehehe


Mr. cook ni letak dia x la jauh dari bandar Kaybee , Bandaraya Islam nieh...
orang kata speciality kat situ western...
so aku ngn 3 orang member lg... try la makanan
yang diberi nama chicken grill special.... * kunun nak makanan ala ala sihat gitu.. hahahha
sihat la SANGAT!!!


gambar x hambik banyak sebab dah lapa... so mentekedarah je lebih...
2 keping je hambek... hahhaa
sila layan gambar di bawah...

Itu la rupa dia... chicken Grill tu.......

Ini la kawan baik aku tu... Fauzi Idris nama dia... dah kahwin dan baru je menimang cahaya mata... nama ape ek... em...  Farha Mawadda Binti Fauzi... 


herm... tang rasa dia boleh tahan... not bad....
kalau tanya , nak pergi lagi tak?
confirm jawab dia... nak nak nak..... hehehhehe..............
so sesape nak pegi lagi... jangan la lupa ajak i yer...  :p

ok... xleh update banyak banyak pasal makan nie... bahaya... lariikkkkk *untuk aku je.. almaklumla.. tgh berdiet..... hahahhaa

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

sy nampak sarung bunga2 itu.lallalalala..mau try jgk lah menu lain2 kt kdai ni..hontah bila la ek.
che'pi said…
adess.... dh simpan dh sarung tu.. heheh aiyai yai... sila la pergi mencuba ... ajak la cousin awk or beliau ... ;)
npk cem sedap jer.mahal x makann die?
che'pi said…
Sarah,... harganya berpatutan... Rm8 lebih jer... Kalau yang double Rm 15 .... berbaloi kan? kalau ikut selera saya... best la... wallahuallam
aanie said…
best duk kb...
aanie said…
aik? xde update entri terbaru??
::CIK LYNN:: said…
mr.cook ni dekat2 dgn apa? kb mall ke parkson ke...tingin gak nak p bila bkak sem nti... :)
che'pi said…
@ Cik Lynn : payah nak bagitahu ... kat area luar bandar sket.. jalan nak ke Padang Tembak ... jom.. kita gi ramai ramai.... sy tunjuk jalan.. awak belanja.. hehehe
anismelon said…
adeiii..lapo lapo

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…