Skip to main content

Mr. Cook

Assalamualaikum...
sesiapa baca sila jawab salam... dosa x jawab tau... hehehhee
herm....
mr cook... bukan nak citer pasal sy ni pandai masak or ape...
itu nama kedai yer ya alls....
dah lama tingin nak gi makan kedai tu.....
last last dapat gak peluang bila de member baik ku call daku dan ngajak makan western katanya....
lalu timbullah idea nak kesana....
HHhehheh... elok la tu... entri yang sebelum ni... citer bab jogging la hape la...
nak kuruskan badan....
alik alik citer bab makan plop... memang TerBAek...!! (boboboi..pinjam ayat jap)
citer pun citer basi dua tiga hari... hhehehe


Mr. cook ni letak dia x la jauh dari bandar Kaybee , Bandaraya Islam nieh...
orang kata speciality kat situ western...
so aku ngn 3 orang member lg... try la makanan
yang diberi nama chicken grill special.... * kunun nak makanan ala ala sihat gitu.. hahahha
sihat la SANGAT!!!


gambar x hambik banyak sebab dah lapa... so mentekedarah je lebih...
2 keping je hambek... hahhaa
sila layan gambar di bawah...

Itu la rupa dia... chicken Grill tu.......

Ini la kawan baik aku tu... Fauzi Idris nama dia... dah kahwin dan baru je menimang cahaya mata... nama ape ek... em...  Farha Mawadda Binti Fauzi... 


herm... tang rasa dia boleh tahan... not bad....
kalau tanya , nak pergi lagi tak?
confirm jawab dia... nak nak nak..... hehehhehe..............
so sesape nak pegi lagi... jangan la lupa ajak i yer...  :p

ok... xleh update banyak banyak pasal makan nie... bahaya... lariikkkkk *untuk aku je.. almaklumla.. tgh berdiet..... hahahhaa

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

sy nampak sarung bunga2 itu.lallalalala..mau try jgk lah menu lain2 kt kdai ni..hontah bila la ek.
che'pi said…
adess.... dh simpan dh sarung tu.. heheh aiyai yai... sila la pergi mencuba ... ajak la cousin awk or beliau ... ;)
npk cem sedap jer.mahal x makann die?
che'pi said…
Sarah,... harganya berpatutan... Rm8 lebih jer... Kalau yang double Rm 15 .... berbaloi kan? kalau ikut selera saya... best la... wallahuallam
aanie said…
best duk kb...
aanie said…
aik? xde update entri terbaru??
::CIK LYNN:: said…
mr.cook ni dekat2 dgn apa? kb mall ke parkson ke...tingin gak nak p bila bkak sem nti... :)
che'pi said…
@ Cik Lynn : payah nak bagitahu ... kat area luar bandar sket.. jalan nak ke Padang Tembak ... jom.. kita gi ramai ramai.... sy tunjuk jalan.. awak belanja.. hehehe
anismelon said…
adeiii..lapo lapo

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<