Skip to main content

Salam Kemenangan


Assalamualaikum wbt.....
esok dah last day berpuasa dibulan Ramadhan bagi tahun 2013...
cepat jer masa berlalu .....
masih teringat tahun lalu .... Ramadhan menjadi pemangkinku untuk turunkan berat badan ....Alhamdulillah ... walaupun masih di dalam kategori obese ... 36kilogram yang hilang menjadi pingat buat diriku.
Ramadhan tahun ini .... Alhamdulillah.... aku dibukakan hati untuk melawan satu lagi penyakit tak berapa nak baik aku iaitu merokok .... so far... selama 26 hari ni ... im not craving for it anymore ... not anymore.
berjayakah aku? hopefully ... coz cabaran sebenar akan bermula bila raya tiba. Akan ku gagahkan kalau kalau cabaran itu menjelma.... cheh wahh ........

*Insyaallah .... Ramadhan dan Aidilfitri tahun depan aku akan berstatus 'suami orang'... amin. so tahun ni raya last bagi aku beraya sebagai insan bujang .... 29tahun da pun beraya bujang... cukup cukup lew tu kan...
orang kata beraya bersama isteri lagi best ... so kita tunggukan saat itu yer... hikhikhik ...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin
Andai ada salah dan silapku dalam penulisan ngok ngek ku ini
jangan disimpan dalam hati... buat semak je hati kan.. hihihi







Comments

Tinta Lana said…
Salam.

Alhamdulillah sbb berjaya turunkan berat, berjaya kawal tabiat merokok, dan bakal mendirikan rumahtngga!

InsyaAllah chepi, chepi akan berjaya mlalui semuanya dgn baik!

Lana pun sama chepi, sorry kalau ada ngok ngek dalam entry2 lana tu,kih3. Rasa dah bukan kalau, memang confirm ada punya,hahaha

Hati2 memandu. Semoga selamat perjalanan pergi balik :)
Che Elfie said…
tenkiu miss lana.... kita 0-0 neh .. hihihi ..... lain tahun kita buat lagi ... hihihih ... Miss lana pun sama la yer.. hati2 memandu ... kampung kat mana ek miss lana?
::CIK LYNN:: said…
selamat hari raya che elfie :)

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<