Skip to main content

'PAIN' BALL.....






Minggu Nan lalu.. aku telah mencuba permainan xtreme yang sebelum ini ku jua tidaklah pernah main. PAINT BALL .... tapi kunamakan mengikut citarasaku 'PAIN'BALL

kenapa? sebab bilow keno se'das ... sakit woo.........

aku and the gang seramai 16 male + 2 org female... telah poe ke Kg KADOK kelate nie jerk.. lebih kurang 20 minit perjalanan menaiki kereta kelisa cuteku..hahah
bila sampai sanow n tgk gelanggang tempat kitorg bertempur tuh.. rasa teruja + takut pun muncul secara tiba tiba tanpa dijemput......
Sebelum nak gi perang.. kami diberi sedikit penerangan tentang keselamatan dan cara menembak yg betui... Oleh saudara RADI yang budiman itu heh.... TQ BEY.....
pastuh kami pun pakai la kelengkapan yg diberi....... pas pakai tuh heh... raso mcm askar doooh...... kembang kempis hidung dan perutku.. kikikikiki

pas jerk diberi taklimat kami dibahagi kepada 4 team... dan bermulalah aktiviti tembak menembak.....
time masuk dlm gelanggang.. raso ketarq lutut heh... nak terkencing pun adow heh... takut ditembok dek pihak musuh....
game pertama.. ku ditembak tepat dikepalo heh...... sakit bukan alang kepalang...
tapi dek semangat kesukanan dan dendam kesumat.. ku main lagi sampai 4 game... pergh.... puas hati......

bes main .. kebetulan lak hari tersebut... kami de suprise tuk salah sorang kawanku.. si POJIE namanya.... berbekalkan telur dan tepung.. beliau dilumurkan... hahah syok weh.. pastuh baru la kek dibawa keluar dek bini tercintanya.......
hahaha.. HAPPY BIRTHDAY BRO......

Skian sajow.............
Lau adow peluang... kami nak main agie game PAINBALL nieh... best...........
" fire in the hole"................. chouw

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan