Skip to main content

Misool ... my next destination after Mabul

Assalamualaikum....
jawab la salamku ni.... kalau tak dapat dosa free...
kehkhehkekhkeh....

haish.... aku tak tahu sejak bila pulak aku jadi obses tentang kehidupan kat pulau...
seriusly.... bila jejak kaki kat pulau....
pasti hatiku tenang je....

Mabul InsyaAllah akan ku realisasikan tahun hadapan...
tiket dah beli.... duit start kumpul.
kalau diizinkan Allah... tahun depan... bulan Mei...
sampailah daku disana....

Misool Eco Resort...
sebelum ni de terbaca kat blog yg popular tu...
tuan tanah dia Obe... blogger Malaysia...
kalau tak kenal blog beliau... sia sia je... hehehhehhe

cun tempat ni...
nak tahu serba sedikit sila la ke blog nie -> http://blogserius.blogspot.com/2012/04/serius-cool-misool-eco-resort-indonesia.html#more
kredit to him la... sebab dia aku tahu pasal tempat nieh....


and kalau nak tahu / tengok lebih lagi sila ke sini -> http://misoolecoresort.com//the%20virtual%20tour/misool/

sangat amat cun kan... dan dekat la sikit ngan Tanah air kita nie....

kat bawah ni aku selit gambiran sikit....




bangun pagi.. terus terjun dan berenang....
boleh berenang ngn ikan nemo, pari gergasi dan jerung kt depan bilik je...
ade berani?
hehehehehe

that place gonna be my next destination... Mahal gak woo.... rm 6k jugak la ...
tapi pakej tu.. untuk 7 hari....

tak tahu mampu atau tak...
macam tak mampu...
tapi tak salah kan kalau berangan.....
lagi best kalau aku pergi ngn bini....
doakan ku temu jodoh cepat la yer....
hehehhehe....


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

wah wahhhh...bestnya...sy xsempat buk tiket gi mana2 pon aitu.ish ish
che'pi said…
erm... saya ajak awk, awk tak bagi respon... saya pergi Mabul bertiga je pun... kawan saya dan isteri, then saya ...(jadi bodygurad)
d_LA said…
SubhanaAllah...cantiknye...dla ni nama je keje tganu tapi xdela pulak g jln2 pulau..rugi tol..kene pegi ni, buatnye tetibe nk tukar negeri kan nyesal..
perhhhhh cantik tempat nye...
bestt gile kottttt.nt shark tu xlompat2 masuk dalam blik ke.hihi.smoga tcapai hajat anda ;D

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…