Skip to main content

Misool ... my next destination after Mabul

Assalamualaikum....
jawab la salamku ni.... kalau tak dapat dosa free...
kehkhehkekhkeh....

haish.... aku tak tahu sejak bila pulak aku jadi obses tentang kehidupan kat pulau...
seriusly.... bila jejak kaki kat pulau....
pasti hatiku tenang je....

Mabul InsyaAllah akan ku realisasikan tahun hadapan...
tiket dah beli.... duit start kumpul.
kalau diizinkan Allah... tahun depan... bulan Mei...
sampailah daku disana....

Misool Eco Resort...
sebelum ni de terbaca kat blog yg popular tu...
tuan tanah dia Obe... blogger Malaysia...
kalau tak kenal blog beliau... sia sia je... hehehhehhe

cun tempat ni...
nak tahu serba sedikit sila la ke blog nie -> http://blogserius.blogspot.com/2012/04/serius-cool-misool-eco-resort-indonesia.html#more
kredit to him la... sebab dia aku tahu pasal tempat nieh....


and kalau nak tahu / tengok lebih lagi sila ke sini -> http://misoolecoresort.com//the%20virtual%20tour/misool/

sangat amat cun kan... dan dekat la sikit ngan Tanah air kita nie....

kat bawah ni aku selit gambiran sikit....




bangun pagi.. terus terjun dan berenang....
boleh berenang ngn ikan nemo, pari gergasi dan jerung kt depan bilik je...
ade berani?
hehehehehe

that place gonna be my next destination... Mahal gak woo.... rm 6k jugak la ...
tapi pakej tu.. untuk 7 hari....

tak tahu mampu atau tak...
macam tak mampu...
tapi tak salah kan kalau berangan.....
lagi best kalau aku pergi ngn bini....
doakan ku temu jodoh cepat la yer....
hehehhehe....


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

wah wahhhh...bestnya...sy xsempat buk tiket gi mana2 pon aitu.ish ish
che'pi said…
erm... saya ajak awk, awk tak bagi respon... saya pergi Mabul bertiga je pun... kawan saya dan isteri, then saya ...(jadi bodygurad)
d_LA said…
SubhanaAllah...cantiknye...dla ni nama je keje tganu tapi xdela pulak g jln2 pulau..rugi tol..kene pegi ni, buatnye tetibe nk tukar negeri kan nyesal..
perhhhhh cantik tempat nye...
bestt gile kottttt.nt shark tu xlompat2 masuk dalam blik ke.hihi.smoga tcapai hajat anda ;D

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<