Skip to main content
Sebetulnya aku tak ingin berkongsi....
tapiku rasakan blog ni la tempat aku luahkan segala benda yang kadang aku tak mampu nak ungkap dengan lidah...
last friday ... dugaan muncul lg dlm keluarga tercintaku...
Abahku pula yang ditimpa sakit...
kadang terdetik dihati... dugaan ni bukan untuk dia tapi untuk kami sekeluarga. terjadinya pula dikala hari bapa menjelma. mungkin Dia mahu aku muhasabah dan merenung kembali. siapa aku.

its already day 5
syukur Alhamdulillah ... kelmarin abahku sudah mula boleh berjalan walaupun tidak sempurna.
aku bangga melihat semangatnya...
go abah go.....
Tuhan... sembuhkanlah abahku seperti sedia kala....
* dalam sakit dalam lumpuh abah still mampu buat orang lain ketawa
he is a living legend ..... 

im proud to be your son abah...
Happy fathers day ....
thanks for everything .......

Comments

owhhh.. inilah puncanya.. abah sakit apakah?? wut hepen?? tenang ek. insyaallah abah cepat sembuh dan pulih mcm biasa. sila hadapi dgn sabar + tabah ye.. kamu taf enuf untuk sume ni kan. :)
Tinta Lana said…
Assalamualaikum.

Allah.. sabar chepi..kita faham macamna rsanya bila tgk org tua kita sakit..dan kita tak bleh buat apa2..

Ayah sakit apa chepi..
che'pi said…
miss kelip2 .... miss lana ...
abah kena stroke ... :(
Tinta Lana said…
Salam.

Allah.. sabar saja lah chepi.. lana nak kata apa lagi..

1st time kena? Memang dlm sjrh keluarga ad penyakit stroke ke chepi..
che'pi said…
Cik Lana .... darah tinggi ade... tapi stroke belum ada ... kalau ade pun sedara jauh ... thanks... Masih mampu menghadapi... Allah bg dugaan kat kita ikut kemampuan kita juga kan... alhamdulillah

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan