Skip to main content

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA....
Skim Baru Perkhidmatan Awam
topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan...
macam macam pendapat,macam macam pandangan.
ade yang negatif ada juga yang positif.
Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri.
Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik.
biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect
pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa.
ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan.
Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.

sebab saya seorang jururawat u29
kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29.
sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

ahmad haizal said…
well done la ... at least ade la naik gaji kan
Anonymous said…
Hye uncle che' pi! hee.

Firstly, thanks sbb ingt yaya lg. Soooo sweet :)
Secondly, it's not about kekasih baru.
In my life, "b" tu sore jah. Dulu kini & selamanya. Cheeewah :p

even. Yaya tahu ktorg x mungkin akn together dh but I'm always praying for keajaiban. Even I know he hates me so much. Sigh.

Ok la no more sad story. Hee.
Yaya ok je sihat alhamdulillah tgh bz nge thesis. Next week abis practical dh. Alhamdulillah.

Hmm. Psl blog tu I'm not into it anymore. Blog tu simpan byk kenangan. Syg sgt blog tu. Tp thinking to delete it soon. Ok la maybe stakat ni je kot. Klw umur pjg kta jumpa lg. Insyaallah. Btw, gd luck wit ur stdy!!! :))


P/s : b = AhmadSyafwanBinAwang. Forever.
Anonymous said…
Brsykur la apa yg drpda mcm sy ni x dpt2 keja jururawat lg huhu..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<