Skip to main content

SKT&LPP ku

Helo guys....
chehh wahss........ macam beachboy pulau tegur matt matt salleh nieh heh.... haha
Assalamualaikum...
Kelmarin... baru je kelmarin, aku dipanggil mengadap boss aku. untuk ape?
untuk ape lagi.. untuk bagi tunjuk kat aku la... mark yang dia bagi kat aku. sebelum aku submit borang skt( sasaran kerja tahunan) aku tu kat mera boss he aku ter.. aku dah bagi mark kat diri aku sendiri kaw kaw punya tinggi. dah tahu dah... boss mesti tak puas hati sama wa.. dan akan kasi potong sama wa punya mark sendiri suka suka hati makcik tiri dia jerk....
so.... bila dipanggil maka dimaklumkanlah mark aku....
kira ok la... berbaloi la kut ngan kerja yang aku buat selama setahun ni.
mark? berapa mark? ala.... sibuk je nak tahu. mana leh bagitau der.... itu rahsia... hahahaha
apa pun mark yg ko dapat dari boss ko, ko tahu berapa dan apa yang patut ko dapat.
u know it. so don't bo bey bo bey bla bla bla merata alam kata boss ko kejam.
hari2 kerja... asyik hilang jer dari office... memang patut kalau ko dapat rendah kan....
pikir pikir la ek......

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
tulah, kalo asek hilang je, keje pun lmbt siap xyah la nk komplen markah rndah ke ape kan..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<