Skip to main content

SKT&LPP ku

Helo guys....
chehh wahss........ macam beachboy pulau tegur matt matt salleh nieh heh.... haha
Assalamualaikum...
Kelmarin... baru je kelmarin, aku dipanggil mengadap boss aku. untuk ape?
untuk ape lagi.. untuk bagi tunjuk kat aku la... mark yang dia bagi kat aku. sebelum aku submit borang skt( sasaran kerja tahunan) aku tu kat mera boss he aku ter.. aku dah bagi mark kat diri aku sendiri kaw kaw punya tinggi. dah tahu dah... boss mesti tak puas hati sama wa.. dan akan kasi potong sama wa punya mark sendiri suka suka hati makcik tiri dia jerk....
so.... bila dipanggil maka dimaklumkanlah mark aku....
kira ok la... berbaloi la kut ngan kerja yang aku buat selama setahun ni.
mark? berapa mark? ala.... sibuk je nak tahu. mana leh bagitau der.... itu rahsia... hahahaha
apa pun mark yg ko dapat dari boss ko, ko tahu berapa dan apa yang patut ko dapat.
u know it. so don't bo bey bo bey bla bla bla merata alam kata boss ko kejam.
hari2 kerja... asyik hilang jer dari office... memang patut kalau ko dapat rendah kan....
pikir pikir la ek......

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
tulah, kalo asek hilang je, keje pun lmbt siap xyah la nk komplen markah rndah ke ape kan..

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…