Skip to main content
Berada didalam kedai penuh dengan logam berwarna perang kuning jua batu bersinar bukanlah tempat yang senang... First time... Bunyinya macam jakun kan... Tapi itulah aku... Bukan first time masuk bro... First time masuk untuk diri sendiri..

Pelan pelan mengayuh

Comments

waaaaahhhhh... waaaahhhhhh... waaaaaaaaahhhhh lagiiiiiiiiiiii... dah dekat la tu maksudnya.
Tinta Lana said…
Salam.

Wahh..kedai barang2 hantaran ek?

hahaha, kita pun camtu la chepi, bukan jakun je, excited. Semua merelip2, taktau pilih mana. Ehh, tapi bukan untuk kita, utk org lain. Tapi nak menyibuk gak excitednya,hahaha
Mieza Jhaa K said…
Hhehe..beli barang kemas untuk tercinta ek..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.