Skip to main content
Berada didalam kedai penuh dengan logam berwarna perang kuning jua batu bersinar bukanlah tempat yang senang... First time... Bunyinya macam jakun kan... Tapi itulah aku... Bukan first time masuk bro... First time masuk untuk diri sendiri..

Pelan pelan mengayuh

Comments

waaaaahhhhh... waaaahhhhhh... waaaaaaaaahhhhh lagiiiiiiiiiiii... dah dekat la tu maksudnya.
Tinta Lana said…
Salam.

Wahh..kedai barang2 hantaran ek?

hahaha, kita pun camtu la chepi, bukan jakun je, excited. Semua merelip2, taktau pilih mana. Ehh, tapi bukan untuk kita, utk org lain. Tapi nak menyibuk gak excitednya,hahaha
Mieza Jhaa K said…
Hhehe..beli barang kemas untuk tercinta ek..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<