Skip to main content

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA


macam biasa.... bro Ben punya segmen.best.
so aku tanpa pikir panjang join...................... jom ya all join etep

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Rozuan Ismail said…
salam perkenalan dari saya,rozuan..
hqfizulhqkim said…
Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)
Axie04 said…
i datang gegar blog u
Shaherah said…
hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/
lenloy said…
salam kenal dari blog encik ben..
ainirazali said…
singgah sini jalanjalan :)

kita 1 group :)
lau sudi singgah laa yew http://sayacentadia.blogspot.com/
nananaDya said…
berlari2 dari group 4..:)
Fieda said…
dtg sini nk gegar blog 1 ribu...dari kumpulan bonus...jom gegar blog saya plk..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com
apisv2 said…
salam...
mengunjungi rakan2 blog;)

www.apisv2.com
♥sophie♥ said…
gegar sini and follow dr grup 5 ^_^Y
kuperludia said…
hey hey hey..wewwiittt~ gegar dr group 10 =)
ifnirsweet said…
jom gegar dari kump 5.hehe..sje lwt group lain jgk..boleh kn :D

http://i-am-ifnir.blogspot.com
IntaNBerliaN said…
Terjah dari blog BA.. Nice blog.. Salam perkenalan ;-)

Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

1st :
http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

2nd :
http://intanberliangacontest.blogspot.com
mas saari said…
salam singgah n follow sini!
Mas gegar dari kump 1 no. 17..
baru hari ni sempat dtg gegar...boleh kan?
LindaRahim said…
hai...saya datang ni...

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan