Skip to main content

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Apo lagi korunk tunggu... mari kita gegar... tekan ajow sini heh

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

cik riffa :) said…
singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal
Shaherah said…
hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/
anismelon said…
salam..menyambung gegaran...salam perkenalan dari anis kump.2 no 54..:)
Rahmad said…
gegaR Sambil follow dari group 4..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html
teruna9752 said…
singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html
fRaMe+LenSeS said…
Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Ulat Bulu
d_LA said…
x sempat nak join segmen ni..huhu
kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html
^^eKaTiKaH^^ said…
huhu...singgah gegar kat blog nie...
http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-gegar-lagi.html
Lulu caldina said…
Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee
sueMUNCET said…
datang menggegar..
awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html
nur ikhyar dee said…
Saya datang menggegar juga walaupun lambat!

^__^
Aina said…
singgah dari blog ben ashaari-puterikatek
Laman CahayaMata

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…