Skip to main content

Exercise yang baik buat wanita sedunia

Last month... seperti yang anda semua tahu... i pergi Jaybee tuk hadiri seminar jururawat kat sana.
Dalam banyak banyak seminar.ada 1 speaker yang sangat besst.. lucu dan penuh info.
Speaker tu lelaki.... bercakap dihadapan 800 orang wanita mengenai kecantikan dalam dunia wanita.
dalam 800 orang participant tu.. hanya kami 6 orang jer lelaki. almaklumla.. jururawat.tak ramai lagi lelaki kat bumi Malaysia ni.

ok... yang nak ku kongsi. Speaker tu mengajar satu exercise mudah buat wanita.
katanya exercise ni berguna tuk mencantikkan bentuk payudara wanita.Giler merah pipi kami si jantan2 kat dalam dewan tu.aduiishhh..... apa apa pun.ku nak kongsi jua benda ni dalam belog ku.--------

1 - tepuk tangan. cuba ya all tepuk tangan. rasa tak tegang kat area dada ya all? rasa kan?gunanya untuk  tegangkan payudara anda
2 - senyum selebar mungkin.gunanya tuk elak payudara jatuh kebawah.cuba senyum lebar lebar... rasa tak tegang kat leher dan bahagian atas dada anda?

kesimpulan:

tepuklah tangan anda selalu dan senyum senantiasa.
cuba bayangkan si isteri sambut suami pulang rumah.bila buka pintu je.. isteri tersengeh sambil tepuk tepuk tangan sambut kepulangan si suami....
suami bertambah sayang kan.tentu.... isteri bertambah cantik.hati suami pun riang.

Selamat mencuba...



Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

cujen said…
wow....good info. balik nanti nak cuba la. ehehhehe
(takut suami cakap sy gila pulak nanti...)


salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG MAYBANK
Axie04 said…
huhu
sangat la berguna petua itu
Cik Cempaka said…
owh..sy tengah tepok tangan neh..

haha~~
che'pi said…
hehehe... jangan tak cuba.bagi lelaki... bleh gak.. baru dada tegap... hehehhe
d_LA said…
hehe..leh cube ni..thanx che' pi

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<