Skip to main content

Maaf... maaf.... maaf.............


Kadang - kadang mulut terlepas cakap
kadang kadang kurang tatabahasa
menjadikan ayat yang keluar bagai senjata perang
sedangkan jauh di sudut hati tidak bermaksud sebegitu
kadang ayat disusun dengan tatabahasa yang baik tetapi dilafaz dengan nada yang agak berlainan bagi sipendengar
sudah pasti salah diertikan.
ada hari selamber badak jer dengar siap boleh gelak dekah dekuh
ada hari sensitip bangat bagai tauhu busuk.....
itulah manusia..... setiap hari,setiap masa,setiap detik berlainan.
tiada siapa mampu mengagak.tiada siapa mampu meneka melainkan DIA yang satu.
Agama sebagai guideline hidup.
Saling faham memahami dan maaf memaafi.
Kerana tiada siapa yang perfect dalam dunia.
Maafkan aku kalau aku de buat silap
Dan sesungguhnya aku pun memaafkan mu.

Peace No War
Assalamualaikum.....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

uit..nyompat lagi ha apdet blog.bkn kursus ke?wooooo...
che'pi said…
xlah... ni ade jek kat sebelah awk ni.. heheh
yeee...mimang le kam taim reply komen ni kt sbelah kn.uhuhu...ai tetipu sudaa...

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<