Skip to main content

Setiausaha

Setiausaha....
mana datang asal perkataan tu ek? adakah kerana tugasnya yang kena usaha 120% dan haruslah sentiasa setia?
mungkin jua kan? hahahahhaha
last week.... ku attempt meeting Persidangan Antarabangsa yang akan berlangsung sebulan dua lagi... then ku ni diletakkan jadik AJK Hospitaliti.... memang hampeh la. pasal aku tak tahu pun hospitaliti tu apo heh tugasnyer. nak buat camner... pengalaman amatlah banyak... hahhahaha

the best thing yang jadik ialah... ketua AJK hospitaliti lak... pilih aku yang pengalaman 0% ni jadik setiausaha.Memang tak pernah seumur hidupku jadi setiausaha ni. hahahha memang terkezuttt ala ala kezuuuttt...
nasib la korunk yang jadi AJK sama ngan ku ....

apa-apa pun... terimalah aku seadanya yer... kalau de yang salah tu... jangan lupa lupakan diri anda tuk tegur yer.. jangan malu jua segan.. ku ni nampak je besar jua bengis... tapi hati bertaman jua... huhuhiuhihihiuhihhuihui

Setiausaha

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Fauzie Jasmani said…
Setia berusaha..ahaks~

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!
waaaahhh...setiausaha ye...auwwwww....

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…