Skip to main content

Setiausaha

Setiausaha....
mana datang asal perkataan tu ek? adakah kerana tugasnya yang kena usaha 120% dan haruslah sentiasa setia?
mungkin jua kan? hahahahhaha
last week.... ku attempt meeting Persidangan Antarabangsa yang akan berlangsung sebulan dua lagi... then ku ni diletakkan jadik AJK Hospitaliti.... memang hampeh la. pasal aku tak tahu pun hospitaliti tu apo heh tugasnyer. nak buat camner... pengalaman amatlah banyak... hahhahaha

the best thing yang jadik ialah... ketua AJK hospitaliti lak... pilih aku yang pengalaman 0% ni jadik setiausaha.Memang tak pernah seumur hidupku jadi setiausaha ni. hahahha memang terkezuttt ala ala kezuuuttt...
nasib la korunk yang jadi AJK sama ngan ku ....

apa-apa pun... terimalah aku seadanya yer... kalau de yang salah tu... jangan lupa lupakan diri anda tuk tegur yer.. jangan malu jua segan.. ku ni nampak je besar jua bengis... tapi hati bertaman jua... huhuhiuhihihiuhihhuihui

Setiausaha

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Fauzie Jasmani said…
Setia berusaha..ahaks~

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!
waaaahhh...setiausaha ye...auwwwww....

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<