Skip to main content

Am Back From Tokyo

Sesungguhnya... aku bukan baru pulang dari negara Jepun...
itu ungkapan ku yang bermaksud.. aku berada dalam zon selesa dah sekarang... sebelum ni kesibukanku melampau lampau.Tapi sebenarnya takderk la bz mana pun.Almaklumla aku baru lagi dalam berpersatuan ni... tapi Alhamdulillah Allah yang MAHA ESA bagi aku kemudahan dalam proceed aku nyer kerja.. Semua jalan selancar air mengalir di daun keladi.so wat masa ni aku kembali ke norma hidupku kembali.. selama mana benda ni boleh tahan.aku pun tak tak tahu.

Comments

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.