Skip to main content

Syepupu day

Sepupu atau nama lain akak sedara atau abang sedara atau nama nama lain yang korunk gunakan.. tak kesahlah...
aku sendiri guna syepupu atau kekadang aku guna kupu kupu ku.
aku ni ahli keluarga tak ramai.. so aku banyak luangkan masa ngn sepupu sepupu ku di waktu terluang dari aku kecik agi...
so skunk nie dah besar panjang semua... semua dah ada life sendiri. so cam jarang la lepak sama.
last 2 days.. aku berpeluang lepak lepak ngn sepupu2 ku yg rapat....
best wo.. almaklumla lama tak jumpa and lepak.
kitorg gi mamam kat kedai yang agak popular dikalangan peminat steamboat yakni CHIM CHUM. nanti aku upload pic kat kedai tu agar korunk yang tak pernah singgah kedai tu leh la tekan tekan brek dan seraya itu berhenti terus tuk try pekena steam boat kat situ... best... gerenti babe...
banyak gak la story story baru dan lama diungkitkan.. biasak bro... lama tak sua mata.
nak citer kat sini bukan korunk paham pun.heheheheh
tapi itu lah perkara yang best terjadi kat aku dalam sebulan dua nie.. yang lain cam biasak.. bangun pagi datang keje balik makan and tido.
akhir kata dariku buat masa ni.
hargailah orang yang korunk sayangi xkirala keluarga terdekat mahupun sahabat handai kalian.
time ada x hargai... bila hilang baru hang pa tau...

Comments

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…