Skip to main content

Syepupu day

Sepupu atau nama lain akak sedara atau abang sedara atau nama nama lain yang korunk gunakan.. tak kesahlah...
aku sendiri guna syepupu atau kekadang aku guna kupu kupu ku.
aku ni ahli keluarga tak ramai.. so aku banyak luangkan masa ngn sepupu sepupu ku di waktu terluang dari aku kecik agi...
so skunk nie dah besar panjang semua... semua dah ada life sendiri. so cam jarang la lepak sama.
last 2 days.. aku berpeluang lepak lepak ngn sepupu2 ku yg rapat....
best wo.. almaklumla lama tak jumpa and lepak.
kitorg gi mamam kat kedai yang agak popular dikalangan peminat steamboat yakni CHIM CHUM. nanti aku upload pic kat kedai tu agar korunk yang tak pernah singgah kedai tu leh la tekan tekan brek dan seraya itu berhenti terus tuk try pekena steam boat kat situ... best... gerenti babe...
banyak gak la story story baru dan lama diungkitkan.. biasak bro... lama tak sua mata.
nak citer kat sini bukan korunk paham pun.heheheheh
tapi itu lah perkara yang best terjadi kat aku dalam sebulan dua nie.. yang lain cam biasak.. bangun pagi datang keje balik makan and tido.
akhir kata dariku buat masa ni.
hargailah orang yang korunk sayangi xkirala keluarga terdekat mahupun sahabat handai kalian.
time ada x hargai... bila hilang baru hang pa tau...

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan