Skip to main content
Cuaca tengah menggila... hot hot gitu. Kepala memang bercinta dengan serabai. Hidup mati pun bersama. Buat-buat sebok ngan sebok sejati dah tak boleh nak beza. Keputusan dah muktamad. HMI (Hujung Minggu Ini) confirm kalau angin melintang sepoi sepoi bahasa pun aku redah. Aku nak lari. Tinggalkan mukim kerja, mukim hari2 org duk soal benda sama, mukim biasa harian rutin yang aku cintai ni kejap.
Otak dah start beli tiket boat. Lepak pulau. Hand phone cabut bateri. Selesai masaaloh !!! <- span=""> Trending dikalangan warga separuh abad

^_^

Comments

Tinta Lana said…
Salam.

1st time jumpa istilah sebok sejati tu chepi,hahaha

Suatu ri nanti, ak nak buat camtu, lari pi pulau, tpi pulau yg ad org la. Pastu, ak cuma nak MAKAN-REHAT-TIDUR. Berulang2, sampai boring,hahahah
aanie said…
henfon xyah cabut bateri....kat pulau xde line pun...hehe..

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…