Skip to main content
Cuaca tengah menggila... hot hot gitu. Kepala memang bercinta dengan serabai. Hidup mati pun bersama. Buat-buat sebok ngan sebok sejati dah tak boleh nak beza. Keputusan dah muktamad. HMI (Hujung Minggu Ini) confirm kalau angin melintang sepoi sepoi bahasa pun aku redah. Aku nak lari. Tinggalkan mukim kerja, mukim hari2 org duk soal benda sama, mukim biasa harian rutin yang aku cintai ni kejap.
Otak dah start beli tiket boat. Lepak pulau. Hand phone cabut bateri. Selesai masaaloh !!! <- span=""> Trending dikalangan warga separuh abad

^_^

Comments

Tinta Lana said…
Salam.

1st time jumpa istilah sebok sejati tu chepi,hahaha

Suatu ri nanti, ak nak buat camtu, lari pi pulau, tpi pulau yg ad org la. Pastu, ak cuma nak MAKAN-REHAT-TIDUR. Berulang2, sampai boring,hahahah
aanie said…
henfon xyah cabut bateri....kat pulau xde line pun...hehe..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<