Skip to main content

Syoknya tido

Aku selalu mimpi.
hah............ jangan nak pikir bukan bukan.
memang aku suka mimpi... nak buat cam manow. heh heh

kadang best.. kadang mengarut
tapi semalam memula best...
lepas tu mengarut sakan...
yang best bilew mimpi jadi ... Tony Stark
jangan buat buat tak tahu sape Tony Stark... aku hempuk jugak kan...
lol... i gurau je... ok... bagi sesiapa yang tak tahu atau mungkin lupa sebab faktor usia yang melanjut .....
dia watak hero dalam movie Iron-man ... 

Choba bayangkan budak botak dan gemuk tapi sweet gantikan dia jadi Tony Stark... cara kan? Sila muntah kalu rasa geli tekak... lol 


bestkan mimpi jadi dia.
Hensem bergaya, Kaya amat, Ade awek cun, Bijak kreatif, kelakar,dan Superhero kesayangan umum...
pengsan kalau dimakbulkan.... :-P

yang tak best.
mimpi kedua bila dikejutkan tido dalam tido oleh bos ku 
* bos kat opis masuk mimpi...
owh cammon la... jangan kaco mimpiku....!!!!!! shuuhhsss shuhhhsss

Ok. Ends.bai
potong mood bila teringat muka boss......

Comments

ahahaha..mimpi bos yang xtahan tu..apa da...bos pon ikot join dlm mimpi..ntah2 dio jd pemerhati maso mimpi memula tu.pastu jeles dia takleh jadi hero jugak.haroslah dia kejutkn dari tido..akakaka...
Ecah Mashuri said…
Ambooiiii sakan deh siap mimpi2 time kijo. Taulah nak jadi hero.. HAHA
che'pi said…
@miss kelipkelip : bos siap ketuk pintu bilik woo..... sentap woo .. terus dup dap dup dap ... hahahaha
che'pi said…
@Ecah Mahsuri : adess... sy mimpi malam la... kt rumah ... kt tempat keje klu tido lg extreme mimpi... hahaaha

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan