Skip to main content

Syoknya tido

Aku selalu mimpi.
hah............ jangan nak pikir bukan bukan.
memang aku suka mimpi... nak buat cam manow. heh heh

kadang best.. kadang mengarut
tapi semalam memula best...
lepas tu mengarut sakan...
yang best bilew mimpi jadi ... Tony Stark
jangan buat buat tak tahu sape Tony Stark... aku hempuk jugak kan...
lol... i gurau je... ok... bagi sesiapa yang tak tahu atau mungkin lupa sebab faktor usia yang melanjut .....
dia watak hero dalam movie Iron-man ... 

Choba bayangkan budak botak dan gemuk tapi sweet gantikan dia jadi Tony Stark... cara kan? Sila muntah kalu rasa geli tekak... lol 


bestkan mimpi jadi dia.
Hensem bergaya, Kaya amat, Ade awek cun, Bijak kreatif, kelakar,dan Superhero kesayangan umum...
pengsan kalau dimakbulkan.... :-P

yang tak best.
mimpi kedua bila dikejutkan tido dalam tido oleh bos ku 
* bos kat opis masuk mimpi...
owh cammon la... jangan kaco mimpiku....!!!!!! shuuhhsss shuhhhsss

Ok. Ends.bai
potong mood bila teringat muka boss......

Comments

ahahaha..mimpi bos yang xtahan tu..apa da...bos pon ikot join dlm mimpi..ntah2 dio jd pemerhati maso mimpi memula tu.pastu jeles dia takleh jadi hero jugak.haroslah dia kejutkn dari tido..akakaka...
Ecah Mashuri said…
Ambooiiii sakan deh siap mimpi2 time kijo. Taulah nak jadi hero.. HAHA
che'pi said…
@miss kelipkelip : bos siap ketuk pintu bilik woo..... sentap woo .. terus dup dap dup dap ... hahahaha
che'pi said…
@Ecah Mahsuri : adess... sy mimpi malam la... kt rumah ... kt tempat keje klu tido lg extreme mimpi... hahaaha

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…