Skip to main content

Melepaskan kentut berbau rindu

Hye hello assalamualaikum guys.....

sangat terlalu sungguh - sungguh memang sememangnya amatla lama aku meninggalkan dunia blogging aku nieh yang kuchentai jua rindu-rinduan....
don't u dare to ask me why... coz me myself doesn't know the answer....
too many things happened ....
too many story to share.... actually, suppose to be .....
but i don't think my sejarah would be fun to be read.....
lets story mori on the recent story je la ek.......

"What you did a year, month, week, or even an hour ago doesn't matter. What matters is NOW it's never too late to change, and to live life to its fullest" 

am hoping u guys still support me
really need that guys

 

Comments

Tinta Lana said…
Mestilah ingat!

Kenapa lama menyepi chepi..huhuhu
Tinta Lana said…
Ok2, abaikan pertanyaan kenapa..terus komen, tak sempat2 baca apa chepi tulis,hahahahh

As u said, what matter is NOW ^_^

btw chepi, tima kasih sangat sebab masih ingat blog kita >..< kembang lobang idong,hahahah
M a W a D D a H said…
sama lar..lame gak x update blog..akhir2 ni je rasa rajin sket...

hehehe..

apa2 pun, tajuk tu xboleh blah...tapi boleh lahhhh...haha

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan