Skip to main content

LCKC


lelaki tidak dapat dipisahkan dengan dunia permotoran...
jarang la lelaki atas muka bumi ni tak minat ngn kereta ataupun motorsikal..
kita di malaysia nie... kapcai memang popular.. kiranya kenderaan mampu milik la..
aku pulak... sekarang nie... memiliki kapcai yang diberi nama yamaha lc 135..

motor nie.. kiranya the best la dalam kategorinya...
kapcai pertama yang ader liquid coolent... fungsinya..
menyejukkan anjin la... seperti namanya... so,.. kelebihan motor der benda nieh..
boleh laa ride jauh jauh tanpa sebarang kerisauan over heating

erm.. so.. kepada insan insan diluar sana yang der memiliki lc135 nie...
yang minat gak tuk join kelab atau pun community lc nie..
bolehla layari mykom135.com
banyak maklumat yang boleh kita perolehi tentang motorsikal lc nieh

kepada sesiapa yang duk senegeri dengan ku pulak.. yakni di kelantan...
bolehla.. join aku di www.lckelatancrew.com

lckelantancrew atau nama glamournya LCKC nie..
takat nie dah de 61 ahli berdaftar...
bayak aktiviti yg telah diadakan.. antaranya
konvoi,
tts mingguan,
aktviti santai cam barbeque
dan macam macam lagi la............................

so jagan segan segan.................

Comments

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…