Skip to main content

LCKC


lelaki tidak dapat dipisahkan dengan dunia permotoran...
jarang la lelaki atas muka bumi ni tak minat ngn kereta ataupun motorsikal..
kita di malaysia nie... kapcai memang popular.. kiranya kenderaan mampu milik la..
aku pulak... sekarang nie... memiliki kapcai yang diberi nama yamaha lc 135..

motor nie.. kiranya the best la dalam kategorinya...
kapcai pertama yang ader liquid coolent... fungsinya..
menyejukkan anjin la... seperti namanya... so,.. kelebihan motor der benda nieh..
boleh laa ride jauh jauh tanpa sebarang kerisauan over heating

erm.. so.. kepada insan insan diluar sana yang der memiliki lc135 nie...
yang minat gak tuk join kelab atau pun community lc nie..
bolehla layari mykom135.com
banyak maklumat yang boleh kita perolehi tentang motorsikal lc nieh

kepada sesiapa yang duk senegeri dengan ku pulak.. yakni di kelantan...
bolehla.. join aku di www.lckelatancrew.com

lckelantancrew atau nama glamournya LCKC nie..
takat nie dah de 61 ahli berdaftar...
bayak aktiviti yg telah diadakan.. antaranya
konvoi,
tts mingguan,
aktviti santai cam barbeque
dan macam macam lagi la............................

so jagan segan segan.................

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<