Skip to main content

Hari ini dalam sejarah

Salam 1 Malaysia....

Harini terasa sangat gumbira...
Bukan dek sebab birthday kah, bukan sebab dapat hadiah cabutan bertuah konspirasi, bukan sebab menjumpai cinta.... bukan bukan bukan......
Happy sebab ni first time kat tempat kerje aku... pada hari program berjalan.
kerja aku berjalan lancar dan tak menyusahkan aku langsung.
pengerusi majlis yg biasanya menjadi tugas aku telah diambil oleh orang lain.
duduk termenung dan tercongok didalam dewan mendengar ceramah yang aku dengar berulangkali tak perlu untuk hari ini.
aku hanya membuka kunci dewan, on suis PA system then... lepak sepanjang hari sambil makan makan makanan free.... heheh sangat happy.
Alhamdulillah...........

* Ps: Last night dengar cerita dari member aku pasal interview.
kawan dia pergi interview untuk kerja ngan gomen. sebelum ni kerja kat company swasta.
citernya mcm ni la lebih kurang:

Tukang Tanya (T)
Tukang Jawab (J)

T: apa citer hot dalam akhbar 3 hari lepas?
J: sorry, saya tak tahu.... saya tak baca paper.
T: macam mana awak nak keje gomen kalau awak tak baca paper?
J: sebelum ni saya kerja ngan company dulu. saya masuk kerja pukul 8 pagi.. balik kerja pukul 6 petang. turun rumah pukul 7 pagi... sampai umah dah malam.. 8 malam itu kira nasib baik. kalau tak pukul 10 malam baru balik Insyaallah lepas saya keje ngan gomen... saya akan ada masa untuk baca paper.
T: ..................... * terkedu

aku keje gomen.... so aku no komen.. hahahahhaha

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<