Skip to main content

Panggilan....

Assalamualaikum wbt.
dengan ini daku ingin membuat pengumuman dan seraya itu menjemput rakan blogger sekalian yang terbaca entri ini atau pun membaca dengan rela entri ni untuk meluangkan masa bersama daku bermain air happy-happy seronok seronok hilangkan tension yang telahpun bergumpalan di lubuk hati ni.

Dimana?
again di Gambang Waterpark.... * sekali lagi? ... hehehe boring........
Kenapa ke memilih disitu?
sebab hanya ambil masa arround 4 jam pemanduan berhemah versi remaja riang... dan tak mahu membazir cuti lain selain cuti hujung minggu. * InsyaAllah bertolak khamis pas bes keje...  Jumaat riang ria main air terus, sabtu chow balik kB..
Kenapa harus join trip ni?
of coz sebab daku ada... mampu menceriakan hidup anda... hahahahahhahaha *poyo siott*
macam mana nak join?
easy........ pastikan handphone / telepon anda dibayar bilnya atau bertopup... dan call je daku.tak pun msg je...... xpun... gtau aku kt fb aku ataupun kalau jumpa aku memana bagitahu jerk...

usha tengok... mana la tahu mampu emmbangkitkan semangat:



gambiran hasil kerajinan aku copy kat google image... kredit to tuan empunya gambar.

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…