Skip to main content

Panggilan....

Assalamualaikum wbt.
dengan ini daku ingin membuat pengumuman dan seraya itu menjemput rakan blogger sekalian yang terbaca entri ini atau pun membaca dengan rela entri ni untuk meluangkan masa bersama daku bermain air happy-happy seronok seronok hilangkan tension yang telahpun bergumpalan di lubuk hati ni.

Dimana?
again di Gambang Waterpark.... * sekali lagi? ... hehehe boring........
Kenapa ke memilih disitu?
sebab hanya ambil masa arround 4 jam pemanduan berhemah versi remaja riang... dan tak mahu membazir cuti lain selain cuti hujung minggu. * InsyaAllah bertolak khamis pas bes keje...  Jumaat riang ria main air terus, sabtu chow balik kB..
Kenapa harus join trip ni?
of coz sebab daku ada... mampu menceriakan hidup anda... hahahahahhahaha *poyo siott*
macam mana nak join?
easy........ pastikan handphone / telepon anda dibayar bilnya atau bertopup... dan call je daku.tak pun msg je...... xpun... gtau aku kt fb aku ataupun kalau jumpa aku memana bagitahu jerk...

usha tengok... mana la tahu mampu emmbangkitkan semangat:



gambiran hasil kerajinan aku copy kat google image... kredit to tuan empunya gambar.

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan