Skip to main content

Rasicm = Shit

People have spoken ....
PRU13 done
walaupun banyak kontroversi
bangla dan blackout dua dua pun hitam dan gelap gelita
kami sudah jalankan tanggungjawab kami
now... its your time leaders....
less talking please
just do your job and responsibilities
we Malaysian never accept racism
don't try us


Comments

talk about politics will never end like we want, so just wait and see ;D
Tinta Lana said…
Salam.

Tergelak baca ayat bangla n blackout tu,hehehe. Bukan semua bangla hitam tau, >_<

Sama2lah kita menjalankan tanggungjwb..leaders n people, kena sama2 bergerak, baru menjadi :)

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<