Skip to main content

Tahniah Buat Harimau Malaya dan Terima Kasih Dato' Sri Najib Tun Razak






Tak sia sia ku dan rakan rakan pergi ke Bukit Jalil menyokong pasukan Negara Harimau Malaya
Aku bangga ngan Team Malaysia,kerana telah berjaya memecah sejarah,menjulang piala dan mengharumkan nama negara.Pasukan Bola Sepak negara kini disegani di Rantau Asia Tenggara.
Tahniah buat kesemua jentera Harimau Malaya; pemain,jurulatih,pegawai dan lain2.

Terima kasih ku ucapkan jua buat Perdana Menteri Malaysia,
Kerana pengistiharan cuti umum esok (Jumaat)
Tapi..... kami di Kelantan memang cuti hari Jumaat.Tak kisahlah apa apa pun.Janji cuti.




Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

yeay!!M'sia menang..tahniah utk semua..jua utk sume rakyat m'sia.
MofiDhouse said…
yup yup..... banggo jua jadi rakyat malaysia heh... rasa nak gantung ajow mykad kat leher.. hehehe
Mr. Swift said…
Happy New Year!
Singgah sini and polo anda!
Cantiknye blog. :)


Atuk dan Nenek 90 tahun Main Piano Memang Rock!
MofiDhouse said…
tq tq bro.... happy new year gak....
ku blogger baru belajar... kalau ada tak kena bolehlah tegur teguran ye.... insyaAllah selamat.. heheheh

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…