Skip to main content

Tahniah Buat Harimau Malaya dan Terima Kasih Dato' Sri Najib Tun Razak






Tak sia sia ku dan rakan rakan pergi ke Bukit Jalil menyokong pasukan Negara Harimau Malaya
Aku bangga ngan Team Malaysia,kerana telah berjaya memecah sejarah,menjulang piala dan mengharumkan nama negara.Pasukan Bola Sepak negara kini disegani di Rantau Asia Tenggara.
Tahniah buat kesemua jentera Harimau Malaya; pemain,jurulatih,pegawai dan lain2.

Terima kasih ku ucapkan jua buat Perdana Menteri Malaysia,
Kerana pengistiharan cuti umum esok (Jumaat)
Tapi..... kami di Kelantan memang cuti hari Jumaat.Tak kisahlah apa apa pun.Janji cuti.




Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

yeay!!M'sia menang..tahniah utk semua..jua utk sume rakyat m'sia.
MofiDhouse said…
yup yup..... banggo jua jadi rakyat malaysia heh... rasa nak gantung ajow mykad kat leher.. hehehe
Mr. Swift said…
Happy New Year!
Singgah sini and polo anda!
Cantiknye blog. :)


Atuk dan Nenek 90 tahun Main Piano Memang Rock!
MofiDhouse said…
tq tq bro.... happy new year gak....
ku blogger baru belajar... kalau ada tak kena bolehlah tegur teguran ye.... insyaAllah selamat.. heheheh

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan