Skip to main content

Percayalah.....

Harini..... kerja ku kat office agak sibuk sebab hari ni ada seminar yang perlu ku uruskan.Untuk makluman ya all, ku ni memang jururawat.dulu dulu kerja kat wad, jaga orang sakit.tapi sekarang ku ditugaskan kat bahagian education tuk para jururawat. seminar, ceramah dan forum tuh sekarang dah jadi makanan harian aku.bila diingat ingat balik... dulu lagik best kerja.bleh kenal pakcik makcik serta anak anak dara mereka yang cun... ;)

Tapi bukan itu yang nak ku ceritakan.yang ku nak ceritanya...
macam biasa, harini pagi pagi buta .. sebelum mula kerja.. ku akan godek godek blog ku dan rakan rakan blog yang ku follow.takder ape yang menarik pun pagi tadi....

bila bukak time petang menjelma.....
terkejut monkey ku..... bila....................
header ku jadik pilihan Bro BA hari nieh...... WOW......................
ku rasa cam duk mimpi di siang hari.
bagai artis yang terima anugerah hasil penat lelah mencurah kreativiti dan bakat di dunia glamour...
hahaha..... gelak jap. gumbira woo....
almaklumla... ku ni blogger baru...... tak sangka eh.... bila di recognize leh Bro BA yang memang ku salute.

Pinjam gambar jap Bro BA


yai yai.......
bro BA... tq tq.......
kalau datang Kelantan royak ( bagitahu )
buleh cah kopi sekali ( boleh gi makan makan sama sama)

http://www.benashaari.com/2011/02/header-pilihan-ben-ashaari-hari-ini.html

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
tahniah..bestlah header dia jd pilihan BA kali ni siap BA follow lg..thumbs up !
MofiDhouse said…
tq dla..... bro BA amek hati jerk tu.. sy blogger baru jerk.. takderk spesel poonn.... ;)
kiera'sakura said…
congrats... mmg cantik pown..hehehe

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan