Skip to main content

Percayalah.....

Harini..... kerja ku kat office agak sibuk sebab hari ni ada seminar yang perlu ku uruskan.Untuk makluman ya all, ku ni memang jururawat.dulu dulu kerja kat wad, jaga orang sakit.tapi sekarang ku ditugaskan kat bahagian education tuk para jururawat. seminar, ceramah dan forum tuh sekarang dah jadi makanan harian aku.bila diingat ingat balik... dulu lagik best kerja.bleh kenal pakcik makcik serta anak anak dara mereka yang cun... ;)

Tapi bukan itu yang nak ku ceritakan.yang ku nak ceritanya...
macam biasa, harini pagi pagi buta .. sebelum mula kerja.. ku akan godek godek blog ku dan rakan rakan blog yang ku follow.takder ape yang menarik pun pagi tadi....

bila bukak time petang menjelma.....
terkejut monkey ku..... bila....................
header ku jadik pilihan Bro BA hari nieh...... WOW......................
ku rasa cam duk mimpi di siang hari.
bagai artis yang terima anugerah hasil penat lelah mencurah kreativiti dan bakat di dunia glamour...
hahaha..... gelak jap. gumbira woo....
almaklumla... ku ni blogger baru...... tak sangka eh.... bila di recognize leh Bro BA yang memang ku salute.

Pinjam gambar jap Bro BA


yai yai.......
bro BA... tq tq.......
kalau datang Kelantan royak ( bagitahu )
buleh cah kopi sekali ( boleh gi makan makan sama sama)

http://www.benashaari.com/2011/02/header-pilihan-ben-ashaari-hari-ini.html

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
tahniah..bestlah header dia jd pilihan BA kali ni siap BA follow lg..thumbs up !
MofiDhouse said…
tq dla..... bro BA amek hati jerk tu.. sy blogger baru jerk.. takderk spesel poonn.... ;)
kiera'sakura said…
congrats... mmg cantik pown..hehehe

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…