Skip to main content

Saya Seorang Blogger Yang Aktif

Jom join segmen bro Ben kita yang ku salute heh....
tuk pengetahuan ya all.... ni la first segmen yang ku join semenjak ku jadik blogger separuh masa ni.heheheh
almaklumla... blogger baru.....

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF...
memang aktif pun..... 
tapi kadang kadang bila bz amat... seminggu tak update
tapi time sawan datang..... berentri entri........
takder la sangat... paling banyak pun 2 entri sehari. hehehe....
apa apa pun...................


jom join... klik sini jerk....... untuk maklumat lanjut.

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

NuRuL said…
gegar di sini..
Shaiful Zaidi said…
salam...datang dr blog Ben
Pembawa_Wacana said…
Selamat berblogging....:)
Bella Bell said…
dr blog inchik ben..tahniah jd header pilihan dye...nice header+nice entry :)
Miaainis said…
wahhhh jadi pilihan ben ashaari...jeleznyer hukhuk nyway congratz der...
wahhh tahniah dari BA....blog tahniah
jadi header pilihan BA...nice blog !
nur said…
tahniah ye,,

Jemput ke:ALL IN ONE
MofiDhouse said…
wah... iyer ke ni? huhuuhuh tak percaya la pulak... aduish......
anyway... tq ya all....
ana blogger baru.. kalau salah tolong jolok jolokkan.. hhehe
cek chun said…
meh nak jolokkan..mana buah nangkanya??
MofiDhouse said…
nangka takderk cek.... cempelak aleee laa... hehee

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan