Skip to main content

Hari ni Hari Ape?

Assalamualaikum....

Ape punya soklan da.. harini tentu tentulah hari khamis .... ape lagi nak tahu... tarikh ? tengok kalendar la bro... hanphone paling chikai pun ade tau...

Masalahnya... bro bro sekalian... bukan itu nak ku highlight...
TO GOMEN nye ORANG ... termasuklah chepi .... SELAMAT HARI "*BONUS"*

Tq.. kepada siapa yang ngundi kerajaan sekarang .... :p

hah... dah nak start bincang bab politik.... oh No No No...
meleset... thedak sama sekali.....

Ape nak buat ek? simpan? tapi macam banyak benda duk lalu lintas , siaran langsung, siaran tertunda duk main main larik larik anak kt dalam kepala.... haduih haduih....

Haruskah aku buat begini untuk menyimpan?


memang selamat la jawabnya.....

Tapi seb baek la... angin aku ni agak kasar... mungkin sebab aku ni badan agak kasar...
maka benda yang aku nak... biasa cam payah nak dapat kat negeri tercintaku ini...........

kalu mau jugak... maka terpaksalah aku travel ke:


wah..... blink blink mata ..... lali aku tengok... sangat comel....
syurga dunia .....
Jangan nak ngada mai culik aku bawak gi sana .....
aku tak tahan godaan....serius.....


* Nasihat untuk aku dan semua ..... dapat bonus tu... jangan la guna sesedap rasa.. ingat yang lain dan ingat masa depan mengkome .... guna sikit, derma sikit, simpan sikit .... OK .. ape pun ALHAMDULILLAH syukur kehadrat ilahi atas kurniaan rezeki... amin

Psst.....     CUN lah... jom la shopping kalau dah paham..... !!!!



Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

:: Mrs.Eady :: said…
tak dapek lagi la sebab kat sini badan berkanun..huhhuuu..
che'pi said…
owhs.. belum ka? alhamdulillah.. boley tahan napsu .... hehehe tp akan dapat jugak kan...
aahhhh laaaa.terima kseh btaw ;DDDD
Aishah Zin said…
Waaaa..sedak ter ore buleh bonus gak. Bagi2 etek masuk2 dalam angpau pos laluh.

lame dah xsinggah sini.jarang online etek.sihat ko tuan blog?bunyi kata diet.:P

nampak mcam smart dah.xpyh diet2 la.meh kite g bazar rmdan kat stdium.hihi
anismelon said…
bonus bonus..nak wait raye boleh..anis muda remaja lg..hehe
♥ aN_Na ♥ said…
Bestnyee dapat bonus! Huhu.
awat kena simpan duit bonus dalam STOKIN?
sila jgn culik la ye..huahaha..dh slamat pulang dr sana pon kan.hikhik
che'pi said…
Alhamdulillah.. walau pegi sana... nafsu soping dpt dihadang dan dibentes tanpa faul.. hhehehhe

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan