Skip to main content

Hari ni Hari Ape?

Assalamualaikum....

Ape punya soklan da.. harini tentu tentulah hari khamis .... ape lagi nak tahu... tarikh ? tengok kalendar la bro... hanphone paling chikai pun ade tau...

Masalahnya... bro bro sekalian... bukan itu nak ku highlight...
TO GOMEN nye ORANG ... termasuklah chepi .... SELAMAT HARI "*BONUS"*

Tq.. kepada siapa yang ngundi kerajaan sekarang .... :p

hah... dah nak start bincang bab politik.... oh No No No...
meleset... thedak sama sekali.....

Ape nak buat ek? simpan? tapi macam banyak benda duk lalu lintas , siaran langsung, siaran tertunda duk main main larik larik anak kt dalam kepala.... haduih haduih....

Haruskah aku buat begini untuk menyimpan?


memang selamat la jawabnya.....

Tapi seb baek la... angin aku ni agak kasar... mungkin sebab aku ni badan agak kasar...
maka benda yang aku nak... biasa cam payah nak dapat kat negeri tercintaku ini...........

kalu mau jugak... maka terpaksalah aku travel ke:


wah..... blink blink mata ..... lali aku tengok... sangat comel....
syurga dunia .....
Jangan nak ngada mai culik aku bawak gi sana .....
aku tak tahan godaan....serius.....


* Nasihat untuk aku dan semua ..... dapat bonus tu... jangan la guna sesedap rasa.. ingat yang lain dan ingat masa depan mengkome .... guna sikit, derma sikit, simpan sikit .... OK .. ape pun ALHAMDULILLAH syukur kehadrat ilahi atas kurniaan rezeki... amin

Psst.....     CUN lah... jom la shopping kalau dah paham..... !!!!



Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

:: Mrs.Eady :: said…
tak dapek lagi la sebab kat sini badan berkanun..huhhuuu..
che'pi said…
owhs.. belum ka? alhamdulillah.. boley tahan napsu .... hehehe tp akan dapat jugak kan...
aahhhh laaaa.terima kseh btaw ;DDDD
Aishah Zin said…
Waaaa..sedak ter ore buleh bonus gak. Bagi2 etek masuk2 dalam angpau pos laluh.

lame dah xsinggah sini.jarang online etek.sihat ko tuan blog?bunyi kata diet.:P

nampak mcam smart dah.xpyh diet2 la.meh kite g bazar rmdan kat stdium.hihi
anismelon said…
bonus bonus..nak wait raye boleh..anis muda remaja lg..hehe
♥ aN_Na ♥ said…
Bestnyee dapat bonus! Huhu.
awat kena simpan duit bonus dalam STOKIN?
sila jgn culik la ye..huahaha..dh slamat pulang dr sana pon kan.hikhik
che'pi said…
Alhamdulillah.. walau pegi sana... nafsu soping dpt dihadang dan dibentes tanpa faul.. hhehehhe

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…