Skip to main content

Trip Soping 3 Stooges


Assalamualaikum....
Salam 25 Ramadhan....
ohoh... dah 25 hari dah ... so.. bermakna tinggal lagi 5 hari...
gumbira ade, sedih pun ade....

Entri aku yang sebelum ni kan....
de kusisipkan pasal jangan nak cuba cuba culik aku gi KL
nk nak lak time rezeki mencurah dari Kerajaan
buat warga staf gomen sekalian Malaysia yang tercinta...

shuhhsss... jangan bising2...
tak tahan godaan.. maka terpergi jua...






Last year nyer soping raya trip ke Utara Malaysia yakni Penang the Pearl Island
tahun ni kembali ke KL.... kunun je soping trip... tapi mau jenjalan aje...
aku ni kaki takleh diajak untuk round round .... ngikut ajew...

Trip jejantan aje... mulanya berdua tapi last minit jadik 3



nak citer detail karunk mau menguap panjang... bukan best sangat pun...

Berbuka puasa kat Ikea... 


yang penting aku dapat makan benda alah ni sebagai juadah berbuka.... puas hati...

* elokla kan.. diet bagai nak rak.. pastu hentam benda alah ni... stay gemuk la engkau nampak gayanyer...


Sakit ati aku nengok entri ni...
nak citer bab makan roopanya... hahahaha



Tahun depan?
amboi tahun depan nyer trip da pikior...








Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

pergh pergh
syokkk nya mkn :P
uhuhu..nanges tgk meatball tu..hukhuk.fren of mine ofer bebuka kt situ aitu nolak.adehhh..tapi takpe.i got da cake.laalallalalala..
yummy! haha, addict tau kalau ajar makan meatball ni :p

ok have fun shopping for raya!
Edy Fee said…
dr penang syok lg shopping kl.ehhe bestnye
Cik Asma BLuppy said…
have fun la ye... sakan shoping! hahaha
anismelon said…
sekali sekale xpe kan..

psstt..awat nye suke wat mulut lagu tu..aishh..
d_LA said…
dh lama x mkn kat ikea..yum2..
slmt ari raya lah ye..
maaf kalo ade slh silap ye
sodapnyaaaa!
nak sikit ! :p

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan