Skip to main content

Qiam Bersama Sultan Muhammad V ( Qiam With Me 1433H )

Assalamualaikum....wbt.

Allahuakhbar....
Allahuakhbar....
Allahuakhbar....

Sesungguhnya aku bangga dilahirkan sebagai anak Kelantan ...


Program 'QIAM WITH ME' Tahun 1433H/2012M pada 20 Ramadhan 1433H bersamaan 09 Ogos 2012M (Khamis malam Jumaat) Jam 9.30 malam hingga 6.30 pagi bertempat di Dewan Jubli Perak, Istana Negeri, Kubang Kerian, Kota Bharu, Kelantan.

Jom lah kita .... ramai - ramai bersama Sultan kesayangan kita...

Allahuakhbar....

Tentatif lengkap boleh la usha kat SINI <-- klik aje


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

anismelon said…
Allahhuakbar..jgn lepas kan peluang qiam dengan sultan erk..:)
Sila la pegi join yer. :)
kelihatan semacam ada pembaharuan..new layout design..
che'pi said…
InsyaAllah..... :)
Anonymous said…
Kehadiran trbuka utk semua ke?
che'pi said…
kalau ikut banner dan info kat web yg ada... tak ada sebarang syarat mengenai kehadiran...
aanie said…
sultan kito meme baguss...:)

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan