Skip to main content

I'm back

Assalamualaikum...

herm.... i'm back....
back from?
hahahha... mcm lama sangat je aku tinggalkan ini blog...
wahai blogku... jangan ko cuba cuba nak merajuk....

tapi memang aku rasa lama...
plus no idea nak tekan ini keyboard...
nothing spesel kut hapen to me....

mood skunk ni pun tengah ngantuk
lalai lolot gitu punye feeling
bak kat Bff ku.... mata garfield

yang penting...
ini hari..... hari yang agak best
sebab entah kenapa ini bulan rasa cam sengket amat
why best? sebab today itu gaji masyuk la.....
yerp... suda masyuk.....

mata garfield tapi ada $ dalam mata hitamku... lol

$ $ $ $

owh..... aku bukan mata duitan.....
jangan salah paham...

huihuihui

Comments

mata gapel ada matawang.hebat.suda kayaaaaaaa balik.sunut.hih hih
che'pi said…
hehehhe.... alhamdulillah... seb baik gaji masyuk awal sikit kan... klu idak ........... * sila sambung ikut kretiviti heheehhehe

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan