Skip to main content

I'm back

Assalamualaikum...

herm.... i'm back....
back from?
hahahha... mcm lama sangat je aku tinggalkan ini blog...
wahai blogku... jangan ko cuba cuba nak merajuk....

tapi memang aku rasa lama...
plus no idea nak tekan ini keyboard...
nothing spesel kut hapen to me....

mood skunk ni pun tengah ngantuk
lalai lolot gitu punye feeling
bak kat Bff ku.... mata garfield

yang penting...
ini hari..... hari yang agak best
sebab entah kenapa ini bulan rasa cam sengket amat
why best? sebab today itu gaji masyuk la.....
yerp... suda masyuk.....

mata garfield tapi ada $ dalam mata hitamku... lol

$ $ $ $

owh..... aku bukan mata duitan.....
jangan salah paham...

huihuihui

Comments

mata gapel ada matawang.hebat.suda kayaaaaaaa balik.sunut.hih hih
che'pi said…
hehehhe.... alhamdulillah... seb baik gaji masyuk awal sikit kan... klu idak ........... * sila sambung ikut kretiviti heheehhehe

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.