Skip to main content

I'm back

Assalamualaikum...

herm.... i'm back....
back from?
hahahha... mcm lama sangat je aku tinggalkan ini blog...
wahai blogku... jangan ko cuba cuba nak merajuk....

tapi memang aku rasa lama...
plus no idea nak tekan ini keyboard...
nothing spesel kut hapen to me....

mood skunk ni pun tengah ngantuk
lalai lolot gitu punye feeling
bak kat Bff ku.... mata garfield

yang penting...
ini hari..... hari yang agak best
sebab entah kenapa ini bulan rasa cam sengket amat
why best? sebab today itu gaji masyuk la.....
yerp... suda masyuk.....

mata garfield tapi ada $ dalam mata hitamku... lol

$ $ $ $

owh..... aku bukan mata duitan.....
jangan salah paham...

huihuihui

Comments

mata gapel ada matawang.hebat.suda kayaaaaaaa balik.sunut.hih hih
che'pi said…
hehehhe.... alhamdulillah... seb baik gaji masyuk awal sikit kan... klu idak ........... * sila sambung ikut kretiviti heheehhehe

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…