Skip to main content

:) tidoku terganggu... oleh entiti itu

ku diracuni benda ni sepanjang malam....




bila?
bagaimana?
owh... thedaakkkkk...

^_^

Comments

ahahahahaha..hengatkan mimpi kena kaco entiti betol betol.akakaka..

SILA LA CUBA.SEDAPPPP!!!!!SANGAT SEDAPPP!!! ^_^
che'pi said…
entiti lain suda x kaco ... entiti kwn baik ngn peyut je... hehehhehehe. Insyaallah...... sampai la sy kesana... tunggu carik geng jerk....
hikhik...tetiba angkat tangan.nampak dok?? lalalalallalaa
che'pi said…
hehehe... tak nampak pun... cer lompat sikit... hehehehe :P nanti sy nak gi... sy ajak.... sila free free kan diri...
waaahhhh...gitu..tau le ketinggian kite tak manyak.xleh ar lompat.hebatnya kedengaran bila time nak pigi tu.waaahhhh lagi lah. ^_^
Tinta Lana said…
Salam.

Makan je la chepi.. asalkan ko seimbangkan dengan senaman. Makan la banyak manapun,jgn ter-overdose sudeh,heh3
Nisa said…
Ugh, why must you post gambar kek yang menarik tu? ;A; Now, I'm craving for some, but I'm on diet...
che'pi said…
hehehe... Lana: Insyaallah... sampai masa... saya akan mkn itu kek tanpa rasa bersalah... heheheh
che'pi said…
Nisa: heehe saya tak bersalah... my bff yg salah.... dia yg racun saya... hehehehe

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan