Skip to main content

:(

Last day.
Thanks.
Get Scolded.
again..

Kadang... rasa nak marah. kadang rasa disayangi.kadang tak ade rasa ape - ape..
macam mana nak react bila kena marah?
tunduk, tahan telinga, lawan balik... tak pun buat muka dunno....?

tengok keadaan.
kalau ngan ma and abah... takyah nak lawan la.
kalau dengan boss... agak2 boss diktator sangat.. lawan je.. rezeki kan de mana mana
sedap jari jer nak taip kan...lol....

aku sendiri...
bila kena marah of coz la rasa marah jua
tapi hold... and bila renung balik after that...
ok...
orang marah kita, bukan secara suka suka
mesti ada sebab...

Thank you sebab marah kat saya... 

Comments

Evagurl Izma said…
tak rugi kalau sabar :)
Tinta Lana said…
Assalammualaikum.

Welcome..eh? hehehe.

Nah..memg betoi pun..salu kita dimarahi bersebab.

Tinggal kita je pilih nak proses apa yg dimarahkan org tu mcmna..nak terima scra positif or negative ^_^
che'pi said…
be positive... hehhehe betul tu cik Lana
owhhh..kena marah ke??eh.bole plk tnya gitu ek.lalalalalaa..
tenang..tenang..jgn pk pape.lalui dgn tenang....relax je...usah stress2.if anything perlu ubah,just try to as u can la.kalo kenot,don't push urself.

(hik.pandai jep kasi ini words.kena kt me,cair t*&^ tinge dongar ek.ehehe)
che'pi said…
miss kelip kelip...

hehehehe... berpesan-pesan la kita sesama kita

hikhikhik..... :P

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan