Skip to main content

This Space is My Escape

Kadang-kadang rasa nak jadikan blog ni sebagai tempat nak luah segala....
zaman dahulu kala... peeps guna diari.....
aku tak pasti masihkah ade orang menggunakan diari...
herm... mungkin masih ade... tapi ianya juga sudah berubah rupa...digitals.
but there r rules ...
coz anyone can read...
avoiding ... hurt peeps heart..., giving chances for peeps hurting u.., bla bla bla and bla...

ternyata tools rekaan manusia... takkan pernah perfect.

the best, the greatest, the easiest, no need to pay, no need to be online, paying bills no need to make an appointment, no no nothing can be the obstacles and so on ext ext ext...

DOA / PRAY kepadaNYA

so ... this space is my escape?
the answer is absolutely ... nope babe.... Big NO
 
.:: Dia Yang Satu::.

Comments

kpdnya kte memohon apa yg dihajati ;D
auw...wut hepen here??opkos la dis space kenot be your diari.tapi sekadar meluahkn,bertanya pendapat dan pandangan,itu ok.tp still limited.kenot reveal everything. :) mengadulah pada Yang Maha Mendengar.
che'pi said…
Cik Sarah: yerp.. KepadaNya kita memohon,kepadaNya kita kembali.. amin

Cik Kelip2: heheh limited edition nyer blog... hehehe
Tinta Lana said…
Assalammualaikum.

Lana still ada diari..tpi jarang menulis dah..dah jadi bahan contengan idea kat situ (-_-) hehehe.

Yup, versi online still boleh jadi diari..tpi versi limited. Kita tak leh nak bercerita details.

Elok begitu..details biar Allah saja tau.. :)

Dia Maha Mengetahui tiap2 satu..

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…