Skip to main content

This Space is My Escape

Kadang-kadang rasa nak jadikan blog ni sebagai tempat nak luah segala....
zaman dahulu kala... peeps guna diari.....
aku tak pasti masihkah ade orang menggunakan diari...
herm... mungkin masih ade... tapi ianya juga sudah berubah rupa...digitals.
but there r rules ...
coz anyone can read...
avoiding ... hurt peeps heart..., giving chances for peeps hurting u.., bla bla bla and bla...

ternyata tools rekaan manusia... takkan pernah perfect.

the best, the greatest, the easiest, no need to pay, no need to be online, paying bills no need to make an appointment, no no nothing can be the obstacles and so on ext ext ext...

DOA / PRAY kepadaNYA

so ... this space is my escape?
the answer is absolutely ... nope babe.... Big NO
 
.:: Dia Yang Satu::.

Comments

kpdnya kte memohon apa yg dihajati ;D
auw...wut hepen here??opkos la dis space kenot be your diari.tapi sekadar meluahkn,bertanya pendapat dan pandangan,itu ok.tp still limited.kenot reveal everything. :) mengadulah pada Yang Maha Mendengar.
che'pi said…
Cik Sarah: yerp.. KepadaNya kita memohon,kepadaNya kita kembali.. amin

Cik Kelip2: heheh limited edition nyer blog... hehehe
Tinta Lana said…
Assalammualaikum.

Lana still ada diari..tpi jarang menulis dah..dah jadi bahan contengan idea kat situ (-_-) hehehe.

Yup, versi online still boleh jadi diari..tpi versi limited. Kita tak leh nak bercerita details.

Elok begitu..details biar Allah saja tau.. :)

Dia Maha Mengetahui tiap2 satu..

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan