Skip to main content

Cabaran suda mula ... kus semangat



Assalamualaikum ......

Dalam hidup ni... kalau tak ade dugaan ... tidak la meriah kan .... maka harus ditempuhi jua lah...
ditempat kerjaku ini dan tempat korang pun sama kut... Bila datang bulan syawal ni... maka banyakla kad kad warna warni, panggilan manja dan jua special request datang untuk jemput ke majlis makan makan beserta minum (kalau idak, tercekik la kan) raya raya...
hah .. itula dugaannya...
Dugaan ke makan? heheheh dugaan bagi saya sahaja... anda mungkin tidak...

Harini ... da start da jemputan situ sini ....
tak menang perut kalau nak layan semua... maka pergi yang terpilih sahaja.... dan makan yang terpilih sahaja....

* sedih je tengok makanan ... hati kata mau ... :'(



Comments

kalau hati sudah kata mau..amik sajelah segala makanan itu.harusnya dlm kuantiti sedikit la kan.pastu petang nt sila bantai jogg 2round.sbb nk elakkan rasa besalah mkn2.hikhik..
Unknown said…
tenkiu.. so sweet lah... hehehe. jogg klu tempat best ramai aweks Insyaallah 2 round penuh senyuman... uweekk :P
hoh.yg pastinya penuh kemiangan jep bunyi ayat itu.ahahaha..sila la jogg di area begitu.kompem telebih round ek.
itu bukan dugaan makan itu rezeki namanya.balun slagi boleh.bak kate org hidup utk makan.kahkah

Popular posts from this blog

Hutang

Orang kata .... orang gomen ni best...
gaji ada... bonus ada... pencen ade... nak hutang pun mudah
orang keje swasta tak berapa nak best
gaji ada ... biasa mahal sikit
bonus ada jugak... biasanya lebih dari sebulan gaji
pencen tak ada .... KWSP cover baik punya
Nak berhutang susah...
kerja gomen or swasta dua dua ada pro and contra
so tidak perlu kata ko lagi best , aku tak best
syukurlah dengan apa yang ditentukan

ok itu bab lain...
nak citernya bab hutang
yerp... keje gomen memang mudah nak hutang sana sini
dan itu juga adalah kekurangan kami keje gomen
mudah berhutang, tapi lengit nak bayar
baik tak perlu....

aku guna aku jerk sebagai contoh...
mudah sangat berhutang
jumlah hutang aku sana sini
kalau dihitung
suda cecah 300k
kalau kira kena bayar balik tentu tentu la banyak dari itu kan...
600k kut jumlahnya...
mana nak cekau tu ...? jawablah sendirik elfie

kepada adik adik yang baru nak kerja, baru dapat kerja...
fikir fikir la sebelum berhutang
nak rolling sana sini
penat woo

aku…

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…