Skip to main content

Cabaran suda mula ... kus semangat



Assalamualaikum ......

Dalam hidup ni... kalau tak ade dugaan ... tidak la meriah kan .... maka harus ditempuhi jua lah...
ditempat kerjaku ini dan tempat korang pun sama kut... Bila datang bulan syawal ni... maka banyakla kad kad warna warni, panggilan manja dan jua special request datang untuk jemput ke majlis makan makan beserta minum (kalau idak, tercekik la kan) raya raya...
hah .. itula dugaannya...
Dugaan ke makan? heheheh dugaan bagi saya sahaja... anda mungkin tidak...

Harini ... da start da jemputan situ sini ....
tak menang perut kalau nak layan semua... maka pergi yang terpilih sahaja.... dan makan yang terpilih sahaja....

* sedih je tengok makanan ... hati kata mau ... :'(



Comments

kalau hati sudah kata mau..amik sajelah segala makanan itu.harusnya dlm kuantiti sedikit la kan.pastu petang nt sila bantai jogg 2round.sbb nk elakkan rasa besalah mkn2.hikhik..
che'pi said…
tenkiu.. so sweet lah... hehehe. jogg klu tempat best ramai aweks Insyaallah 2 round penuh senyuman... uweekk :P
hoh.yg pastinya penuh kemiangan jep bunyi ayat itu.ahahaha..sila la jogg di area begitu.kompem telebih round ek.
itu bukan dugaan makan itu rezeki namanya.balun slagi boleh.bak kate org hidup utk makan.kahkah

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan