Skip to main content

......... ?

As night starts to set....
Butterflies crawl in my stomach and never seem to go away.
Then comes this awkward silence that so many like to break..
comfortable and warm..... what's that?  big ? mark


Comments

????? why that mark so big appear?? (oh my english)
che'pi said…
dunno la dear miss kelipkelip... sesuai ngan landlord that also so big... maybe... hermmm... :P
Tinta Lana said…
Salam.

How's ur diet program? ^_^

Ko sihat tak chepi..kenapa label entry "aku tgh swing2" ni,hehehhe
che'pi said…
diet... itu yg buat sy swing cik lana.... alhamdulillah still gagah... sy sihat ajew la cik lana.. cik lana tu ape citer nak cuti panjang... swing jgk eh'?
Tinta Lana said…
Takda cerita.. cuma rasa nak berehat je.

Nak kata swing tak juga, hari2 online, tgk blog sndrik,tgk blog org lain..namanye je berehat kenon nye,keh3.

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…