Skip to main content

......... ?

As night starts to set....
Butterflies crawl in my stomach and never seem to go away.
Then comes this awkward silence that so many like to break..
comfortable and warm..... what's that?  big ? mark


Comments

????? why that mark so big appear?? (oh my english)
che'pi said…
dunno la dear miss kelipkelip... sesuai ngan landlord that also so big... maybe... hermmm... :P
Tinta Lana said…
Salam.

How's ur diet program? ^_^

Ko sihat tak chepi..kenapa label entry "aku tgh swing2" ni,hehehhe
che'pi said…
diet... itu yg buat sy swing cik lana.... alhamdulillah still gagah... sy sihat ajew la cik lana.. cik lana tu ape citer nak cuti panjang... swing jgk eh'?
Tinta Lana said…
Takda cerita.. cuma rasa nak berehat je.

Nak kata swing tak juga, hari2 online, tgk blog sndrik,tgk blog org lain..namanye je berehat kenon nye,keh3.

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<