Skip to main content

Kentut

Assalamualaikum.....
tak jawab dosa... kalau jawab ... anda mesti suka saya...
bbooooo...... boorink... old jokes
hehhehehe

ok... tajuk kat atas nun...
baca pun rasa lain jerk... tangan dah ready nak tutup hidung and mulut kumat kamit ready nak hambur kat manusia yang kalau lepaskan anginnya tak reti nak bertempat.
yes.. normal habit... tapi biar kena masa dan tempat.
tapi kalau tak tahan sangat... ape nak buat kan... hehehehhehe

ok... bukan itu sebenarnya nak ku ceritakan.

aku pernah dengar orang kata
meluahkan rasa dihati yang kadangnya kompleks bukan senang...
bagai melepaskan kentut
dilepas kang berbau marah dek hidung
tak lepas kang perut marah melenting merajuk bagai

yerp... its not easy
for me... and maybe for u alls......

the key word
how to express your feeling

1. be honest
2. be honest
3. be honest

jujur dengan diri anda....
believe or not ....
hanya dengan cara itu tiada siapa yang akan sakit atau disakiti ...

*pesanan ni bukan untuk siapa - siapa tapi untuk diriku sendiri.... 

Hey - Hey - Hey

Honestly Express Yourself





.....::::: face me-make me-listen to the truth-even if it breaks me :::::.....



Comments

che'pi said…
honesty ... bunyi senang kan... hakikat nya... huuu susah woo... itu baru kentut.. kalu berr..... lagi seksa hihihihik :P
SYAH'IZZAT said…
kentut baik untuk kesihatan :p
::CIK LYNN:: said…
kena kentut dgn honest la ni?hahaha

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…