Skip to main content

Kentut

Assalamualaikum.....
tak jawab dosa... kalau jawab ... anda mesti suka saya...
bbooooo...... boorink... old jokes
hehhehehe

ok... tajuk kat atas nun...
baca pun rasa lain jerk... tangan dah ready nak tutup hidung and mulut kumat kamit ready nak hambur kat manusia yang kalau lepaskan anginnya tak reti nak bertempat.
yes.. normal habit... tapi biar kena masa dan tempat.
tapi kalau tak tahan sangat... ape nak buat kan... hehehehhehe

ok... bukan itu sebenarnya nak ku ceritakan.

aku pernah dengar orang kata
meluahkan rasa dihati yang kadangnya kompleks bukan senang...
bagai melepaskan kentut
dilepas kang berbau marah dek hidung
tak lepas kang perut marah melenting merajuk bagai

yerp... its not easy
for me... and maybe for u alls......

the key word
how to express your feeling

1. be honest
2. be honest
3. be honest

jujur dengan diri anda....
believe or not ....
hanya dengan cara itu tiada siapa yang akan sakit atau disakiti ...

*pesanan ni bukan untuk siapa - siapa tapi untuk diriku sendiri.... 

Hey - Hey - Hey

Honestly Express Yourself





.....::::: face me-make me-listen to the truth-even if it breaks me :::::.....



Comments

che'pi said…
honesty ... bunyi senang kan... hakikat nya... huuu susah woo... itu baru kentut.. kalu berr..... lagi seksa hihihihik :P
SYAH'IZZAT said…
kentut baik untuk kesihatan :p
::CIK LYNN:: said…
kena kentut dgn honest la ni?hahaha

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<