Skip to main content

Kentut

Assalamualaikum.....
tak jawab dosa... kalau jawab ... anda mesti suka saya...
bbooooo...... boorink... old jokes
hehhehehe

ok... tajuk kat atas nun...
baca pun rasa lain jerk... tangan dah ready nak tutup hidung and mulut kumat kamit ready nak hambur kat manusia yang kalau lepaskan anginnya tak reti nak bertempat.
yes.. normal habit... tapi biar kena masa dan tempat.
tapi kalau tak tahan sangat... ape nak buat kan... hehehehhehe

ok... bukan itu sebenarnya nak ku ceritakan.

aku pernah dengar orang kata
meluahkan rasa dihati yang kadangnya kompleks bukan senang...
bagai melepaskan kentut
dilepas kang berbau marah dek hidung
tak lepas kang perut marah melenting merajuk bagai

yerp... its not easy
for me... and maybe for u alls......

the key word
how to express your feeling

1. be honest
2. be honest
3. be honest

jujur dengan diri anda....
believe or not ....
hanya dengan cara itu tiada siapa yang akan sakit atau disakiti ...

*pesanan ni bukan untuk siapa - siapa tapi untuk diriku sendiri.... 

Hey - Hey - Hey

Honestly Express Yourself





.....::::: face me-make me-listen to the truth-even if it breaks me :::::.....



Comments

che'pi said…
honesty ... bunyi senang kan... hakikat nya... huuu susah woo... itu baru kentut.. kalu berr..... lagi seksa hihihihik :P
SYAH'IZZAT said…
kentut baik untuk kesihatan :p
::CIK LYNN:: said…
kena kentut dgn honest la ni?hahaha

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan