Skip to main content

Things that should be easy

Alkisahnya...

terbaca satu short article about things that should be easy

most of them are correct for me

except one thing

totally disagree

find a girlfriend

kalau ikut ratio dunia

siapa lagi ramai?

womens rite?

so... macam weirdo sangat kalau engkau tak ada girlfriend

samada kau memilih giler atau kau ada masalah yang kau tak boleh nak reveal

damn.....

kenyataan itu berbentuk begini ___________ <- straight line

reality bentuknya begini __--~~~-_-___-~~ <- tak berapa nak straight line * aku malas nak melukis. korunk paham kan?

so?

terjawabkan.....


Comments

Evagurl Izma said…
tak brape paham sebenarnye
che'pi said…
yg sy nak gitau... tak semua benda mudah kat dunia ni, mudah bagi semua orang... ;)
OOOooooowwwwhhhh...gitu.seb baek Evagurl Izma trus trang.dh paham. :)
knede kyakinan diri br girl melekap ;)
Tinta Lana said…
Assalammualaikum.

Awat chepi..opkos, in theory, its all about 'easy'

Practically? Banyak simpang siurnya..

Btw.. Allah Maha Mendengar..walau sehalus2nya suara hati.. cari dan usaha..bukan dalam bab girlfriend saja, semua..insyaAllah..pasti ad jalan punya ^_^

Popular posts from this blog

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Thief - Mark Adam

Thief - Mark Adam (Lyric)
Don’t put your pillow on the balcony Or I will take it with me It’s the only way that I can sleep with you And dream of us two
Don’t leave your lipstick out of your hands I hope you will understand It’s the only way that I can kiss you It’s the only way to be one with you
chorus
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal your love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since first grade I hope its not too late not too late
Don’t leave your toothbrush anywhere With twenty missing don’t you care That I am closer to you You Don’t even know It feels like mouth to mouth and I love it so
I'm gonna give back to you if you say you love me too And everything will be ok okayyyyyyy
I’m gonna steal your heart The way I stole your scarf I’m gonna steal you love3x The way I stole your glove
Don’t you notice I have Worship you since we both were kids I have loved you since firs…