Skip to main content

Esok dinanti

YEEwwwww...........................................
harini ku terima berita dari mamaku....... mama kata " Dr kata mama boleh discaj wad esok,bila dah habis antibiotik, pastu Dr suruh datang hospital hari Ahad, untuk buat ultra sound"
yeaaa...... mama dah boleh balik rumah esok. berakhir sudah. dah 10 hari ku berkampung kat hospital neh.
mandi,tidur,makan,melepaskan hajat dan kerja pun kat spital nie (* kepada sesiapa yang belum maklum....aku ni jururawat kat Hospital USM nieh)

* mama ku di diagnos leh doktor : Liver Abscess

nak citer pasal penyakit nie...rasa malas.godek sendiri la ek...

en.wikipedia.org/wiki/Liver_abscess

 pic nie bukan mama ku punya liver ek.... ni gambiran dari googling

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<