Skip to main content

Pencarian Si Raja bermula

Gua ni,... sebenarnya tak la suka sangat duk melepak depan tv... cuma nengok time rasa bosan amat ajew.tapi bila dah start rancangan ni... memang gua tunggu terconggok la depan tv.bukan apo,... orang kata gelak ni dapat kurangkan stress/tekanan dijiwa..... ( alasan je ni)
Raja Lawak Astro Musim Ke 5 sudah pun bermula...
Semalam,gua tengok (mesti la tak miss,minat la katakan..).......
komen gua secara peribadi,takder kaitan dengan perikemanusiaan.... semua finalis memang best.
cuma cam biasak la kan,first time live depan tv... ada la gementarnya....... kalau gua pun gua chuak babe....
Pengacara kali ni... tiada perubahan si Zizan jua Johan.
dua orang mamat ni,.... memang... sememang memangnya... bila bergabung... memang hancur perut gua...
gelak tak ingat dunia kadang2 akhirat pun lupa jap....
So,korunk2..... jom la join gua tonton RL..... setiap jumaat jam 9.00mlm...... di Astro Prima 105


*finalis kali ni ade gegurl group.... cun gak.....



Kalau korunk nak usha usha finalis RL musim ke  5 ni
bolehla bawak bawak diri ke laman sesawang ni:
www.astro.com.my/rajalawak


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

2013 till 2017

Sudah lama aku menyepi dalam penulisan blog.
Selepas beristeri .... aku sibuk menjadi ketua keluarga yang baru dibina.
ahh... itu hanya alasan. sebetulnya malas .....
mungkin juga kerana usia. Mungkin juga kerana .....
tak ada alasan lain selain malas.

Insha Allah.
jika diberi keizinan
semangat ini terus kental.
aku akan menyambung penulisan ntah apa apa aku disini.