Skip to main content

Alamak..................... Aku Lupa....Dahsyat betul...

Tadi time lunch hour.... aku ditelepon rakan tempat kerja lama ku.
Bro Shah: " dik... dah makan belum? lau belum jom gi makan kat Nasi Ulam Taman Orkid
Aku:" Jom.........................."

Syok makan.... semua ada.. ulam-ulaman dan budu menu utama.
side dishes lak ayam goreng,ikan keli goreng,ikan singgan,ikan patin gulai tempoyak,ikan bakar tawar bersama air standard kenduri kahwin yakni sirap....
memang best....

bes makan.... bergegas naik kereta.sampai ofis... bila check dalam poket,beg dan segala tempat... de something missing.
my phone............................... arghhhh tolong..............................................

Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

echah mashuri said…
erkk..pastuh jmpe do tepon tuh?ko tinggal mane2.hehehehe.pehh..lama xmkn budu.kalu makn koho gatal la muka.ehhehe
che'pi said…
belum... ade class nieh... gatal abiss dah ni satu badan tak selesa... tp bukan budu nyer pasal... resah gelisah hilang phone.... uwaaaa...
d_LA said…
syok sgt mkn smpai x ingat hp yer...kalo dh tertinggal biasanya sshla nk dpt balik..huhu
che'pi said…
dah jumpa dah... hehehehe tq tq tq
fyna said…
naseb baek da jumpe...
klu x?
ouwhhh...adakah itu merupakan faktor usia?? ^_^

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Skim Baru Jururawat U29 ( SBPA )

SBPA.... Skim Baru Perkhidmatan Awam topik yang agak hangat dibicarakan di jabatan jabatan kerajaan... macam macam pendapat,macam macam pandangan. ade yang negatif ada juga yang positif. Bila dah dapat borang opsyen tu nanti... bacalah dan fahamilah sendiri. Pendapat saya sendiri. SBPA memang skim yang boleh dikatakan baik. biasalah... tiada apa pun disunia ini yang perfect pasti ada cacat celanya... dan itu pasti bukan janji akan diubah dan diperbaiki dari semasa ke semasa. ramai antara kakitangan kerajaan kini hanya menunggu respon akhir dari CEUPAC sebelum menurunkan tandatangan. Apa apa pun... takperlu gusar.tak perlu risau.
sebab saya seorang jururawat u29 kat sini saya ada lampirkan sekali skim untuk jururawat U29. sila la usha usha.... kenaikan gaji anda untuk skim baru ini....

Dia memberi hanya apa yang diperlukan