Skip to main content

'Pain' Ball v2

Salam 1 Malaysia,.....
Semalam jumpa member kat Hayaki Kopitiam...
member i bisik " jom esok gi perang paintball kat Taman Tengku Anis"
lalu ku memberi jawapan tanpa fikirkan masa depan " jom...."
lagi pun lama dah tak gi perang... rasa gian nak tembak orang... maaf kepada rakan2 yang ku tak ajak join sama.bukan apa,game kali ni gua join team orang lain.gua pun kira jemputan khas memenuhi ruang kosong jerk.. next time kita lawan ok geng...!!!

Last time ku main, guna air bunker nyer platform... this time,.. main kat area pokok-pokok + air bunker.best sikit... de suasana kerimbaan gitu.
harga ikut pakej RM 35/head ( 50 palette )....
50 pallete mana cukup... so kitorg decide beli lagi 2000 biji pallete.. main sampai seluruh badan bengkak.....
team ku 2 kali menang.. 2 kali kalah.. ok la.....
ku ditembak tanpa belas kasihan...1 kat peha, 1 kat bontooot dan last tangan....

meriah betul........ lau de member2 berdekatan nak main.. jangan lupa ajak kita sama ek... heheheh

taklimat diberi dan kami mendengar 

go go go.....

rancang strategi

takder kaitan .... hahahha


Dia memberi hanya apa yang diperlukan

Comments

d_LA said…
wahhh..men paint ball..syiok tuhhh
MofiDhouse said…
@DLA
PAINT BALL A.K.A PAIN BALL... KENA SAKIT... TAPI SEMANGAT PERANG NYER PASAL... KAMIKAZE AJERK...

Popular posts from this blog

Walimatul Urus

UUUiiiii........ jangan silap paham. ini bukannyer jemputan atau hebahan daku nak kahwin.jangan la tersilap paham... 

Semalam.... sedang duk termenung mengenangkan nasib diri dan merancang masa depan...
ku godek godek la laman sesawang yang boleh mengubat hati lara.tuk cheer up dan menambah semangat diri yang tak berapa nak kental.
terjumpa la satu artikel yang ditulis oleh sorang ustaz yang amatla ku hormati.
lepas bes baca.... ku terpikir pikir.ada betulnya apa yang ditulis.
citernyer pasal orang kita sekarang.Hang Tuah kata... 'takkan Melayu hilang didunia'
tapi nampak gayanya..... secara perlahan lahan.tanpa kita sedari.itu berlaku.


Walimatul urus <- cam kurang betul ejaan ku ni.

tak kesahlah.... asal korunk paham sudoohh....
em... dunia kita laa ni, moden dan canggih babe. so jemputan ke majlis orang kahwin pun turut terkena tempias kemodenan tu heh.
korunk mesti la pernah di tag kat facebook.jemputan ke majlis perkahwinan dari kawan kawan fb anda.itu dah jadik trend sku…

Toyota Vios TRD 2013

This Car Make Me Horny
Vios TRD Baharu From the outside and inside perfect Price RM93,200.00 suitable for small size family www.toyota.com.my/vios/‎ for more information 
* i really want this car but its still not suitable with my pocket yet >.<